Фото без описуЗ перших днів війни всі жителі Лисанівського старостинського округу об'єднали свої сили для допомоги українським захисникам, підтримки переселенців. «Разом – ми сила!», - такий девіз  практично підтвердив прагнення та бажання  мешканців працювати спільно з аграріями – орендарями землі в населених пунктах та  представниками органів місцевого самоврядування.

Усі жителі населених пунктів сіл Лисанівці та Паньківці долучилися до збору продуктів харчування. Зібрали багато овочів, різних видів круп та виготовили  різні види  домашньої  консервації.

За сприянням керівництва ТОВ  «Енселко Агро»  компанії КЕРНЕЛ надано свинину. Мешканці сіл Лисанівці та Паньківці підготували м'ясо та виготовили 700 півлітрових банок тушонки, каші з м'ясом та м’ясний паштет.

Також неодноразово пекли різні види домашньої випічки.  Окрема подяка керівнику ФГ "Манзюк" (депутату селищної ради Віталію Манзюку), за чиїм сприянням було забезпечено  борошно та олія для виготовлення продукції.

Активними організаторами та виконавцями акції стали жителі села Лисанівці: Іванішин Михайло своїм власним автомобілем доставляв продукти до координаційного центру.

За сприяння селищного голови Віталія Здебського організовано 130 кг свіжої риби, яку жінки сіл Лисанівці та Паньківці переробили на рибні домашні консерви. Активно працювали працівники соціальної сфери та  представники  місцевого самоврядування. Усі згуртувалися на підтримку наших захисників.

Дружно всі протягом двох тижнів збиралися у приміщенні місцевого Будинку культури та виготовляли маскувальні сітки.

Кожен житель проявив себе як особистість, щоб підтримати наших воїнів ЗСУ та потерпілих від військових дій. Ми віримо у Перемогу України, всі надії на ЗСУ. МИР і ДОБРО завжди перемагають! Все буде УКРАЇНА!

Фото без опису

Григорій  БРИЦЬКИЙ, староста сіл Лисанівці, Паньківці,
Лариса ЧОРНЕНЬКА, діловод Старосинявської селищної ради.