Фото без описуНа ранок суботи, 28.10.2023 року, стихія, пориви вітру до 28-30 м/с спричинили обриви проводів повітряних ліній електропередачі, падіння дерев та гілок, пошкодження дахів. Найскладніша ситуація на півночі Хмельницької області. Загалом в області  було знеструмлено близько 400 населених пунктів, з них 180 – знеструмлено частково.

Аварійно-відновлювальні бригади почали усувати наслідки стихії з 06:00 години ранку та працювали до повного відновлення розподілу електричної енергії. 

«Станом на 18 годину 29 жовтня усі населені пункти Хмельницької області заживлені   струмом. Наразі триває підключення абонентів до енергомережі,» - про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Що відомо про негоду на Хмельниччині 28 жовтня?

-Через сильні пориви вітру до 28-30 м/с на Хмельниччині фіксували обриви ліній електропередач, повалені дерева, пошкодженні дахи.

-В області було знеструмлено понад 400 населених пунктів, з них 180 - знеструмлено частково. Станом на 12:00 28 жовтня без світла залишається понад 50 тисяч жителів Хмельниччини у 391 населеному пункті.

-Найскладніша ситуація була на півночі Хмельницької області. Аварійно-відновлювальні бригади усували наслідки стихії та працювали до повного відновлення розподілу електричної енергії протягом 28 та 29 жовтня.

Шановні споживачі! Просимо взяти до уваги, у разі виявлення обірваного проводу лінії електропередачі телефонуйте за окремо виділеним номером телефону для повідомлень про аварійні ситуації: 067 010 50 62. 

  Разом з тим, закликаємо повідомляти про відсутність електричної енергії за допомогою чат-ботів у месенджерах Viber, Telegram.

АТ «Хмельницькобленерго»