Фото без описуТрадиційно 7 грудня  відзначаємо День місцевого самоврядування в Україні. Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати, члени виконавчого комітету, жителі громади, щиро вітаю усіх вас зі святом! 

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування та його важливої ролі в сучасному суспільстві. Самоврядні органи в демократичному світі є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити нашу громаду, села і всю Україну, насамперед, мирними, щасливими й багатими!

Висловлюю глибоку  вдячність вам усім за самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі, непрості справи, зроблені під час воєнного стану в країні, та колосальну підтримку, яку вам вдалося надати за цих  складних майже два роки війни… 

День місцевого самоврядування в Україні ми відзначаємо вперше за історії вільної незалежної України в час воєнного стану… Низький уклін всім, хто мудро вистояв цей період, не піддавався провокаціям та дезінформації, дякую кожному за допомогу і підтримку!

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, котрі віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай  вам завжди  світить сонце під мирним небом України!

Уклін і шана вам, дорогі старосинявці, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадському житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди і разом йти до Перемоги України!

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє Старосинявської громади додають сили і наснаги! Мирного неба, добра,  процвітання! Зі святом вас!

 

З повагою і найкращими побажаннями,
селищний голова  Віталій ЗДЕБСЬКИЙ