Фото без описуПонад два місяці в Центрі надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради надаються адміністративні послуги сервісних центрів МВС. За цей час здійснено обмін посвідчення водія для 45 заявників. Нещодавно проведено першу реєстрацію транспортного засобу.

Нагадуємо алгоритм надання послуги: громадянин звертається до ЦНАП з відповідним пакетом документів. Адміністратор перевіряє, сканує та передає до сервісного центру МВС документи та заяву на отримання послуги. Адміністратор сервісного центру МВС проводить передбачені послугою процедури та надсилає до ЦНАП підтвердження, після чого завдяки сучасному обладнанню  виготовляється посвідчення водія або свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та видається замовнику послуги.

Плідна співпраця ТСЦ МВС та ЦНАП спрямована підвищити рівень якості обслуговування громадян, адже отримати найзатребуваніші послуги сервісних центрів МВС стає більш простим і доступнішим.

Головним пріоритетом в наданні державних послуг залишається мінімізація часу та спрощення зусиль, які громадяни витрачають для їх отримання та підвищення якості обслуговування громадян. Ми об’єднані спільною метою – зробити державний сервіс більш якісним та зручним для кожного!

Наталія Куцоконь,керівник ЦНАП