Фото без описуСьогодні селищний голова Віталій Здебський провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 29 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Під час роботи виконавчого комітету розглянуто та прийнято рішення з наступних питань:

1. Ряд питань (№1-3, 5) «Про затвердження висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради»,

4. Про надання дозволу на відчуження нерухомого майна, що належить недієздатній особі; про що детально розповіла головний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу селищної ради Галина Паращина;

6. Про отримання та передачу благодійної допомоги;

7. Про розгляд звернень громадян у виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради за  2023  рік,  про що інформувала керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Бондарчук.                                                                               

8. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання  дозволу на зріз  дерев на  території Старосинявської селищної ради;

9. Про прийняття на обслуговування до територіального центру, повідомив директор Старосинявського Територіального центру соціального обслуговування селищної ради Ігор Дроздовський, взято на обслуговування  7 одиноких громадян похилого віку та осіб з особливими потребами.

10.Про встановлення тимчасової споруди та 11.Про присвоєння адрес, інформувала завідувач сектору архітектури, містобудування  виконкому селищної ради Людмила Стегніцька.

На завершення роботи виконкому селищний голова Віталій Здебський  підбив підсумки роботи виконавчого комітету та селищної ради щодо  організації роботи та надання допомоги ЗСУ. «Висловлюю вдячність усім жителям громади, старостам, працівникам соціальної сфери (педагогам, фельдшерам, соціальним працівникам, діловодам працівникам культури на місцях),  за розуміння та підтримку, яка необхідна насамперед нашим військовим-захисникам, дякую мешканцям сіл за щоденну працю та надану допомогу ЗСУ у забезпеченні продуктами харчування, теплим одягом, виготовленням окопних свічок, печей- «буржуйок», маскувальних сіток. За ці понадскладні два роки війни ми разом працювали і робили все, що могли для підтримки фронту. Таку справу продовжуємо і далі - допомагаємо ЗСУ.   Україна переможе!»- звернувся до присутніх селищний голова.

   

За матеріалами виконкому.