Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський провів ділову конструктивну зустріч з представниками БФ благодійної організації «Медейра», котра  діє як міжнародна некомерційна неурядова християнська організація, що спеціалізується на гуманітарній допомозі за надзвичайних ситуацій та послуг з відновлення, у тому числі: охорона здоров'я та харчування; водопостачання, санітарія та гігієна; житло та інфраструктура.

За участю посадових осіб місцевого самоврядування селищний голова обговорив із представниками міжнародної благодійної організації актуальне питання сьогодення – допомога внутрішньо переміщеним особам у покращенні житлових умов.

На сьогодні в громаді є понад 20 родин переселенців, котрі купили житло на вторинному ринку нерухомості та залишаються проживати в цій місцевості. Благодійна організація «Медейра» може надати допомогу  родинам ВПО, котрі придбали житло,  щодо ремонтних  зовнішніх будівельних робіт, таких як проведення води, електрики, газифікації будинку за рахунок коштів фонду.

Наразі обстежуються житлові умови осіб, встановлюються потреби в ремонті об’єктів - придбаних будинків. Співпраця продовжується.

Фото без опису

За матеріалами зустрічі