Фото без описуУ боях за Україну загинув на фронті 29 березня 2024 року  Петро Володимирович Мартинюк  поблизу населенного пункту Малинівка,  Чугуївського району,  Харківської області.

Страшна звістка знову блискавично  сколихнула нашу громаду…

На фронті загинув 29 березня 2024 року  наш Герой -  Петро МАРТИНЮК.

У боях за Україну героїчно загинув  29 березня  2024 року    поблизу  населеного пункту Малинівка,  Чугуївського району,  Харківської області. 

Петро Мартинюк народився   20 серпня 1972 року в селі  Уласово-Русанівка Старосинявського району, Хмельницької області.

Навчався  у Старосинявській загальноосвітній  І-ІІІ ст., яку закінчив у 1989 році. Після закінчення школи у 1990 році служив в армії. Працював у місцевому колгоспі «Здобуток жовтня» трактористом.

Був одружений, виховував трьох синів.

Військовослужбовець  з початком повномасштабного вторгнення  пішов добровольцем на військову службу до Збройних сил України  25  лютого 2022 року.  

На фронті служив солдатом, водієм 1-го механізованого взводу 5 механізованої роти військової частини.  

Вірний військовій присязі у бою за нашу Батьківщину, під час виконання завдань, пов’язаних із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, виявивши мужність і стійкість, загинув  солдат Петро Мартинюк  29.03.2024р. поблизу  населеного пункту Малинівка, Чугуївського району,  Харківської області внаслідок ракетного удару. Смерть пов’язана з виконанням  обов’язків військової служби.  

У лавах ЗСУ  він мужньо стояв в боях проти ворога, проявив себе відданим, гідним сином своєї Батьківщини. Брав безпосередньо участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення  та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття батькові Володимиру Сергійовичу, матері Ользі Герасимівні, синам, котрі проходять службу в ЗСУ: Олександру, Михайлу, Дмитру, та усій  родині Героя.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими.

... Низький уклін вам, наші Янголи! Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої  вічно живуть у наших серцях!