Фото без описуПерший заступник селищного голови Олександр ПОПИК провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 30 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять 59 загиблих Героїв.

Під час роботи виконавчого комітету розглянуто та прийнято рішення з наступних питань:

1. Про схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету Старосинявської селищної територіальної громади на 2024 рік», про що детально розповіла начальник управління фінансів виконкому селищної ради Інна Гноянко;

Із 2 по 9 питання порядку денного члени виконавчого комітету підтримали ряд питань, що стосувалися захисту законних прав та інтересів дітей, питань про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про що розповіла головний спеціаліст  відділу - Служби у справах дітей виконкому селищної ради  Олена Карпушина.

10 - 12. Про присвоєння адрес та Про встановлення тимчасової споруди, інформувала завідуюча сектором архітектури та містобудування виконавчого комітету селищної ради Людмила Стегніцька.

13. Про стан забезпечення пожежної безпеки на території Старосинявської селищної ради, - повідомив головний інспектор відділу запобігання НС ХРУ ГУ ДСН України у Хмельницькій області Мирослав Явдощук.

14.Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання  дозволу на зріз  дерев на  території Старосинявської селищної ради, - інформував начальник відділу комунального майна, ЖКГ та інфраструктури виконкому селищної ради Володимир Мельник.

На завершення роботи виконкому перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик підбив підсумки роботи виконавчого комітету, наголосив на постійній підтримці військових-земляків та організації робіт весняного  благоустрою.

 

 За матеріалами виконкому.