Фото без описуСьогодні, 28 березня 2024 року, минає  друга річниця як у боях за Україну героїчно загинув  Сергій  Голець на Харківському напрямку. Світла пам'ять Герою!

У боях за Україну героїчно загинув  28 березня  2022 року  Сергій Генадійович Голець  поблизу  населеного пункту Кам'янка,  Ізюмського району,  Харківської області. Сергій Голець народився  03 жовтня 1992 року в селі  Паплинці Старосинявського району, Хмельницької області.

Страшна звістка  сколихнула нашу громаду в березні 2022 року, коли родина Героя отримала сповіщення про зниклого безвісти  Сергія Гольця 

І лише навесні 2023 року після проведення  молекулярно-генетичного порівнювального аналізу було встановлено, що знайдене тіло військовослужбовця від 14.09.2022р. дійсно належить С.Г.Гольцю.

Військовослужбовець народився, виріс в с.Паплинці, проживав у с.Видумка, Пуленського району, Житомирської обл.       

Навчався  Сергій у місцевій школі с.Паплинець, яку закінчив у 2009 році. Після закінчення школи продовжив навчання  у Хмільницькому професійно-технічному училищі.  Не знайшовши  роботи, Сергій  працював на будівництві в місті Києві. З 12.11.2016-2022 р.р.  пішов на військову службу за контрактом (Пулинський РВК Житомирської обл.).

Військовослужбовець військової служби за мобілізацією був призваний на військову службу до Збройних сил України 6-им відділом  Житомирського (Пулинського)  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Житомирської обл. Рахувався зниклим безвісти із 28.03.2022 року, під час зачистки населеного пункту Кам'янка,  Ізюмського району,  Харківської області. У зв’язку з масовим застосуванням противником артилерії різних калібрів та танкових обстрілів. В подальшому вдалося евакуювати тіло військовослужбовця.

На фронті служив молодшим сержантом,  командиром  десантно-штурмового відділення  десантно-штурмового взводу  десантно-штурмової роти  військової частини.

Вірний військовій присязі у бою за нашу Батьківщину, мужньо виконавши військовий обов’язок, виявивши мужність і стійкість, загинув  молодший сержант, командир відділення Сергій Голець 28.03.2022р. в районі виконання завдань за призначенням в ході ведення бойових дій під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кам'янка, Ізюмського району,  Харківської області. Смерть пов’язана з виконанням  обов’язків військової служби.  

У лавах ЗСУ  він мужньо стояв в боях проти ворога, проявив себе відданим, гідним сином своєї Батьківщини. Брав безпосередньо участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення  та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

 У Героя залишилися:  мати Олена Миколаївна, дружина Марія Василівна, діти, рідні та близькі.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої не вмирають!