СБУ закликає громадян бути пильними

Служба безпеки України закликає громадян бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби, виявлені зброю чи вибухові пристрої, а також про факти прибуття та перебування у регіоні підозрілих людей.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю  Ресіліент Стара Синява повідомляє, що в період з 28.05 по 22.06 в с.Олексіївка ,с.Карпівці, с.Іванківці, смт Стара Синява буде проводитись обробка посівів пестицидами.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕНСЕЛКО АГРО" повідомляє про те, що в с.Заставці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко-Агро», в урочищі Заставецької сільської ради, яке межує з населеними пунктами с.Іванківці, с.Чехи, смт.Стара Синява.

Новий ресурс з пошуку роботи

Хмельницька обласна служба зайнятості використовує в своїй роботі сучасні електронні сервіси для роботи з клієнтами. На вебсайті служби зайнятості Ви можете переглянути базу вакансій та опублікувати власне резюме, зареєструватися в електронному кабінеті та отримати доступ до електронної черги. Наразі відкрився новий ресурс з пошуку роботи —Jobmix.net.

На ринку соціальних послуг

Попри карантинні обмеження Хмельницька обласна служба зайнятості продовжує виконувати свою головну функцію – сприяти працевлаштуванню громадян. Так з початку року за допомогою у працевлаштуванні звернулися 42,2 тис. громадян, статус безробітного отримали 26,6 тис., отримали роботу – 7,7 тис., крім того 2,2 тис. осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю Ресіліент Стара Синява повідомляє, що в період з 17.05 по 30.05 в с.Олексіївка, с.Заставці, с.Бабино, смт Стара Синява буде проводитись обробка посівів пестицидами.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕНСЕЛКО АГРО" повідомляє про те, що в смт.Стара Синява буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко-Агро», яке межує з населеними пунктами с.Паплинці, с.Іванківці, с.Адампіль.