Хмельницька обласна служба зайнятості продовжує надавати свої  послуги у дистанційному форматі

Хмельницька обласна служба зайнятості продовжує надавати свої послуги у дистанційному форматі

За період карантину з 12.03.2020 року по 16.07.2020 року звернулися за допомогою у працевлаштуванні та отримали статус безробітного 12,2 тис. осіб, що в 1,9 рази більше ніж у відповідному періоді 2019 року (6,5 тис. осіб). З них: 54% - це жінки, 34% - молодь віком до 35 р., 11% - особи з додатковими гарантіями у сприянні працевлаштуванню. З загальної чисельності осіб, які отримали статус безробітного, 64% (7825 осіб) були звільнені з роботи під час карантину: за ст.36 – 6408 осіб (82%), ст.38 – 520 осіб (7%), ст.40 – 492 особи (6%), демобілізовані – 36 осіб, скасували держ. реєстрацію ФОП – 157 осіб, ст. 846 (ЦПХ) – 92 особи. Майже 51% звільнених з роботи під час карантину мали трудовий стаж більше 10 років.

ОБГОВОРЕНО ПИТАННЯ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

ОБГОВОРЕНО ПИТАННЯ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Відбулася робоча зустріч заступника голови Старосинявської селищної ради Світлани Лакусти з головним спеціалістом відділу “Летичівське бюро правової допомоги” Хмельницького місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Куцоконь.

Аудитори Хмельниччини ведуть боротьбу із порушниками  фінансового законодавства в регіоні

Аудитори Хмельниччини ведуть боротьбу із порушниками фінансового законодавства в регіоні

За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж шести місяців 2020 року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму 23,4 млн гривень.

На замітку роботодавцю закладу охорони здоров'я

На замітку роботодавцю закладу охорони здоров'я

РЕКОМЕНДОВАНИЙ ПОКРОКОВИЙ ПОРЯДОК ДІЙ КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я У РАЗІ ІНФІКУВАННЯ COVID-19 МЕДИЧНИХ ТА ІНШИХ ПРАЦІВНИІВ, ЩО ПОВ’ЯЗАНІ З ВИКОНАННЯМ ПРОФЕСІЙНИХ ОБОВ’ЯЗКІВ В УМОВАХ ПІДВИЩЕНОГО РИЗИКУ ЗАРАЖЕННЯ НА COVID-19

Працевлаштування учасників АТО

Працевлаштування учасників АТО

121 учасник АТО знайшов роботу завдяки Хмельницькій обласній службі зайнятості. Служба зайнятості займає активну позицію щодо повернення до продуктивної зайнятості на ринок праці бійців АТО/ООС. Фахівці центрів зайнятості та філій надають широкий спектр соціальних послуг. Зокрема:

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Старосинявська дільниця Старокостянтинівського відділення АТ «Хмельницькгаз» доводить до Вашого відома, що, в зв’язку з проведенням будівельно-монтажних робіт по заміні відключаючих пристроїв на газопроводі високого тиску до с.Нова Синявка 13 липня 2020 року з 9:00 години буде припинено газопостачання в с.Йосипівка, с. Ілятка, с.Нова Синявка, с.Чехи.

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні жителі  вул. Ганжі смт. Стара Синява, споживачі послуги з централізованого водопостачання! Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє,  що у зв’язку із переходом на новий водогін, водопостачання по старій гілці водогону (вул. Ганжі) буде припинене 21.07.2020 року.

Ринок праці Хмельниччини: ТОП -10 актуальних вакансій

Ринок праці Хмельниччини: ТОП -10 актуальних вакансій

Попри карантинні обмеження Хмельницька обласна служба зайнятості продовжує виконувати свою головну функцію – сприяти легальному працевлаштуванню громадян. Так з початку року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 46,4 тис. громадян, з яких 30,2 тис. мали статус безробітного.

Оголошення

Оголошення

Старосинявська селищна рада повідомляє про те, що до 21 серпня 2020 р. необхідно сплатити земельний податок з фізичних осіб за 2020 рік.