ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Чехи, с.Ілятка буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі смт.Стара Синява, с.Ілятка, яке межує з населеним пунктом с.Щербані, с.Паплинці.

Розпочато прийом документів за напрямом спеціальна бюджетна дотація за утримання кізочок, козематок, ярок, вівцематок

Департаментом розвитку промисловості та агропромислового комплексу облдержадміністрації (м.Хмельницький, вул. Свободи ,70), на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України № 107 від 7 лютого 2018 року “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції”, розпочато прийом документів за напрямом спеціальна бюджетна дотація за утримання кізочок, козематок, ярок, вівцематок.

Податкова інформує про алгоритм дій у разі зміни даних до облікової картки фізичної особи – платника податків

Відповідно до пункту 70.7 статті 70 Податкового Кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями та п. 1 розд. IХ Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822 із змінами та доповненнями (далі – Положення № 822), фізичні особи - платники податків зобов’язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки (зокрема, зміна прізвища, місця проживання, тощо), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання відповідної заяви за формою та у порядку, визначеними центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Дубова, с.Олексіївка, с.Миколаївка буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» посіви соняшника в урочищі с.Пилява, яке межує з населеним пунктом с.Пилявка, с.Бабино, с.Іванківці.

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявська селищна рада повідомляє про те, що до  24 серпня 2021 р. , необхідно сплатити земельний податок з фізичних осіб за 2021 рік.  У разі несплати будуть нараховуватись штрафні санкції та пеня.  За квитанціями по сплаті земельного податку звертайтесь до селищної ради та за інформацією до Старосинявської ДПІ.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Поділля Агропродукт» повідомляє пасічників району про те, що в с.Паплинці буде проведено обробку посівів озимого ріпаку із застосуванням пестицидів та агрохімікатів проти шкідників.

Проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі

Листок непрацездатності, що формується у Електронному реєстрі листків непрацездатності, є такою ж підставою для звільнення від роботи, оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності, призначення матеріального забезпечення, як і його паперова версія.

До відома страхувальників щодо поетапного впровадження електронної форми листків непрацездатності

Доводимо до вашого відома, що 04.06.2021 набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено ряд документів:

До відома застрахованих осіб щодо поетапного впровадження електронної форми листків непрацездатності

Доводимо до вашого відома, що набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено, серед іншого, Порядок формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та Інструкцію по роботі з медичними висновками про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та листками непрацездатності на період дії перехідної моделі.

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявська дільниця Старокостянтинівського відділення АТ «Хмельницькгаз» доводить до Вашого відома, що в зв’язку з проведенням будівельно-монтажних робіт по встановленню ШГРП на газопроводі високого тиску смт. Стара Синява 22.06.2021 року буде припинено газопостачання до смт. Стара Синява, с.Заставці, с.Йосипівка, с.Ілятка, с.Уласово Русанівка, с.Тиліженці, с.Іванківці, с.Дашківці, с.Чехи, с.Мисюрівка, с.Івки, с.Травневе, с.Нова Синявка.