УВАГА! Компенсація  за  сільськогосподарську  техніку

УВАГА! Компенсація за сільськогосподарську техніку

Обласна конкурсна комісія по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання.

Вакцинація від  COVID-19 – єдиний спосіб побороти хворобу спільними діями

Вакцинація від COVID-19 – єдиний спосіб побороти хворобу спільними діями

За інформацією Старосинявського центру первинної медико – санітарної допомоги станом на 19:00 27.07.21р. на Старосинявщині кількість хворих на COVID-19 від початку пандемії становить - 1268 чол. (+ 2 нових випадки за день) , 35 летальних. Одужали 1231 людина. Під наглядом сімейних лікарів амбулаторно лікується 2 чол., госпіталізованих немає. Територіально: 2 чол. - с. Гончариха.

Увага! Перевірка системи оповіщення!

Увага! Перевірка системи оповіщення!

Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2021 році» 11 серпня 2021 року з 10.00 до 12.00 години буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен. На території Старосинявської селищної ради сигнал електросирени буде поданий засобами оповіщення Старосинявської дільниці мережі доступу 315/4 смт.Летичів Хмельницької філії ПАТ «Укртелеком».

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Щербані, с.Іванківці, с.Заставці, смт. Стара Синява буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі смт.Старосинявськой ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Миколаївка, с.Паплинці.

ЯК І ХТО МАЄ ПРАВО ОТРИМАТИ СУБСИДІЮ?

ЯК І ХТО МАЄ ПРАВО ОТРИМАТИ СУБСИДІЮ?

Методичні рекомендації до постанов Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 № 420 „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” та від 19.05.2021 № 505 „Деякі питання призначення житлових субсидій”

ЯК ПРАЦЕВЛАШТУВАТИСЯ ОСОБІ З ІНВАЛІДНІСТЮ?

ЯК ПРАЦЕВЛАШТУВАТИСЯ ОСОБІ З ІНВАЛІДНІСТЮ?

Результати дослідження щодо проблеми працевлаштування людей інвалідністю, проведеного в рамках спільної ініціативи Міністерства соціальної політики України, проекту Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність» зібрано та проаналізовано нижче.

Актуально про е-лікарняні!

Актуально про е-лікарняні!

Що таке медичний висновок про тимчасову непрацездатність? Медичний висновок про тимчасову непрацездатність - електронний документ, що формується на підставі медичних записів в електронній системі охорони здоров’я та містить висновок лікаря за результатами медичної експертизи з тимчасової втрати працездатності, що засвідчує тимчасову непрацездатність та є підставою для створення е-лікарняного.

Увага! ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ

Увага! ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ

«20» липня  2021 р. о 10:00 в актовій залі  приміщення  КП «Старосинявський центральний водоканал №1» Старосинявської селищної ради Хмельницької області за адресою: вулиця Толстого, буд.17а, смт Стара Синява, відбудуться громадські обговорення з приводу підвищення тарифу на централізоване водопостачання. Тарифи сформовані згідно встановлених методик, формул, не суперечать вимогам чинного законодавства, є економічно обгрунтованими та розроблені згідно переліку документів для встановлення тарифів.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в смт.Стара Синява, с.Іванківці, с.Щербані, с.Заставці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі смт.Стара Синява, яке межує з населеним пунктом с.Паплинці, с.Миколаївка.