ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Дубова буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» посіви соняшника в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Іванківці, с.Бабино, с.Пилявка.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Харківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на соняшник в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Харківці, с.Липки.

НАСИЛЬСТВУ - НІ!

Закон України "Про  запобігання та протидію домашньому насильству"  визначає організаційно-правові засади запобігання та протидії домашньому насильству, основні напрями реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, спрямовані на захист прав та інтересів осіб, які постраждали від такого насильства. Тема насильства взагалі - має досить широкий  спектр: насильство в родині, в школі, на роботі... На законодавчому рівні визначено термінологію, опис проблеми, шляхи захисту та протидії різним видам насильства, яке неприпустимо в соціумі в цивілізованій країні.

ЗАТВЕРДЖЕНО НОВИЙ ТАРИФ

Шановні жителі смт. Стара Синява - споживачі послуг з централізованого водопостачання! Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє,  що  на підставі рішення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 13.08.2021р. №05/2021 комунальному підприємству «Старосинявський ЦВ №1» Старосинявської селищної ради тариф для всіх категорій споживачів, згідно із структурою, що додається: на централізоване водопостачання становить 25,52 грн./м3 з ПДВ із 01 вересня 2021р.

ВОДОПОСТАЧАННЯ ТИМЧАСОВО ПРИЗУПИНЕНО…

Шановні жителі смт. Стара Синява - споживачі послуг з централізованого водопостачання! Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє,  що  25.08.2021р. у зв’язку із ремонтними роботами обладнання на мережі водогону, водопостачання буде призупинено. Працівники водоканалу роблять усе можливе, щоби якнайшвидше відновити водопостачання. Усі запитання за тел.: 068-447-20-60. Дякуємо за розуміння.

ОГОЛОШЕННЯ.

Старосинявська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області з метою проведення роз’яснювальної роботи серед громадян повідомляє, що 19 серпня 2021 року з 10.00 по 12.00 відбудеться «Гаряча лінія» щодо роз’яснення основних положень Закону України від 15.06.2021 року № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету», під час якої на запитання громадян відповість начальник Старосинявської ДПІ Галина Гук.

Працівник захворів і повідомив про видання е-лікарняного: алгоритм дій роботодавця

Роботодавець має перевірити наявність е-лікарняного в кабінеті ПФУ. Для роботодавців він має бути доступний відразу після відкриття. І ця інформація дає можливість роботодавцю правильно відобразити інформацію в Табелі обліку робочого часу

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявська дільниця Старокостянтинівського відділення АТ «Хмельницькгаз» доводить до Вашого відома, що в зв’язку з проведенням будівельно-монтажних робіт по заміні ГРП на ШГРП у с. Цимбалівка 10.08.2021 року буде припинено газопостачання до сіл Цимбалівка та Яблунівка.

Що таке «Рука допомоги»?

З виховательок – у меблярі, з кондитерів – у керамісти, з заробітчан – у піцайоло, допомога знайти себе у бурхливій хвилі життя. Ось що таке «Рука допомоги».