Фото без описуПредставництвом Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні було прийнято рішення за технічної підтримки виконавчого партнера ГО "МБФ ІНІЦІАТИВА" створити мережу безпечних просторів для жінок та дівчат «ВІЛЬНА». У межах таких просторів жінки та дівчата можуть скористатися послугами ментального здоров'я і психосоціальної підтримки, а також отримати інформаційну допомогу щодо спеціалізованих сервісів, пов'язаних із протидією гендерно зумовленому насильству.

Безпечний простір «ВІЛЬНА» у місті Хмельницький являється платформою з психосоціальної підтримки для представниць родин ветеранів. Такі простори фокусуються на послугах для представниць сімей, які очікують на повернення рідних із війни, адаптуються після повернення, або зазнали втрат.

Групи психологічної підтримки супроводжуються фаховими психологинями і соціальними фахівчинями з великим досвідом проведення підтримуючих груп. Налагодження нашої поглибленої співпраці зі спільними цілями з метою підтримки таких вразливих категорій жінок могла б слугувати добробуту в регіоні.

Просимо вашого сприяння у залучені представниць родин, які очікують на повернення рідних із війни; адаптуються після повернення; або зазнали втрат, що проводяться у безпечному просторі «ВІЛЬНА» за адресою: м.Хмельницький, вул. Озерна, 8. Контактні дані організації тел. 095 796 51 90 та телеграм-канал https://t.me/vilna_khm.

Користуючись нагодою, ГО «МБФ ІНІЦІАТИВА» має за честь запевнити вас у високій повазі та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю стосовно питань підтримки представниць родин ветеранів.

 

ГО «МБФ ІНІЦІАТИВА»