ВАЖЛИВО

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилявка, с.Лисанівці, с.Карпівці, с.Паньківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» посіви соняшника в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Олексіївка, с.Шрубків.

ВАЖЛИВО

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Олександрівка буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» посіви озимого ріпака в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Вешневе, с.Олександрівка.

Завтра в ЦНАП буде працювати служба БТІ

Завтра, 18 серпня 2022 року, в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради буде проводитись прийом фахівцями Хмельницького бюро технічної інвентаризації (БТІ).

Трудові і соціальні гарантії для вагітних жінок та працівників із дітьми

Насамперед слід відзначити, що така категорія працівників має додаткові соціальні гарантії та пільги та може розраховувати на легші та безпечні умови праці, але лише за умови офіційного працевлаштування.

Аудитори Хмельниччини протягом січня - липня 2022 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 8 млн грн

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області за січень - липень 2022 року за результатами проведених ревізій виявили втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 75 млн грн.

УВАГА !!!

Департамент з питань запобігання та виявлення корупції ДПС з метою залучення громадськості до опитування щодо оцінки корупції в органах ДПС, яке проводиться в межах проведення оцінювання корупційних ризиків в діяльності ДПС відповідно до наказу ДПС від 19.07.2022 № 451 «Про проведення оцінювання корупційних ризиків в діяльності ДПС», запрошує платників податків та відвідувачів територіальних органів ДПС прийняти участь в опитуванні за посиланням: https://tax.gov.ua/anketa/?3334988812

ВАЖЛИВО

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Олександрівка буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» посіви озимого ріпака в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Кальтівка, с.Вешневе, с.Пилява.

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Не пошуком прихистку єдиним. Українці, які переїхали, рятуючись війни, також намагаються знайти роботу на новому місці. Саме тому ми зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»