Про скликання   двадцять восьмої чергової  сесії                                                                                              Старосинявської  селищної  ради восьмого скликання

Про скликання двадцять восьмої чергової сесії Старосинявської селищної ради восьмого скликання

Керуючись  статтями 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Регламенту Старосинявської селищної ради, затвердженого рішенням сесії селищної ради від 26.02.2021р. №4-6/2021, враховуючи Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», зі змінами

Як дізнатись номер е-лікарняного? ВАЖЛИВО

Як дізнатись номер е-лікарняного?

Номер електронного лікарняного – це унікальний номер, який має складну структуру та ніколи не повторюється. Він відрізняється від номеру медичного висновку, на підставі якого автоматично створюється е-лікарняний.

ОГОЛОШЕННЯ ВАЖЛИВО

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Паньківці, с.Лисанівці, буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» посіви соняшника в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Шрубків, с.Олексіївка,.

УВАГА! Призначення та виплати ВПО, які раніше зареєструвалися в Дії

УВАГА! Призначення та виплати ВПО, які раніше зареєструвалися в Дії

Відділ з питань обслуговування громадян, призначення та виплати державних соціальних допомог ( смт. Стара Синява) управління соціального захисту населення Хмельницької райдержадміністрації повідомляє, що на виконання завдання Міністерства соціальної політики України, було отримано інформацію з Порталу Дія щодо заяв, які були подані до 30.06.2022 по комплексній послузі взяття на облік ВПО та отримання допомоги на проживання ВПО. За наданою інформацією ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України» було сформовано списки у розрізі районів та доповнено її наявною інформацією з різних реєстрів.

Працюючі українці мають право пройти реабілітацію після травм, отриманих внаслідок бойових дій, за кошти Фонду соцстрахування

Працюючі українці мають право пройти реабілітацію після травм, отриманих внаслідок бойових дій, за кошти Фонду соцстрахування

Кожен працюючий українець має право на проходження після стаціонарного лікування оплачуваного курсу реабілітації після отриманих внаслідок бойовий дій травм за кошти Фонду соціального страхування України.

Як оплачуються лікарняні для військовослужбовців?

Як оплачуються лікарняні для військовослужбовців?

На період лікарняного військовослужбовці продовжують отримувати грошове забезпечення Під опікою Фонду соціального страхування України перебуває близько 11 мільйонів українців – це наймані працівники, підприємці, фермери і самозайняті особи. Усі вони в разі настання страхового випадку отримують від Фонду виплати, допомоги, медичні і соціальні послуги. 

Як відбувається оплата лікарняних і декретних в умовах війни

Як відбувається оплата лікарняних і декретних в умовах війни

Понад 1,2 мільйона українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному з початку війни. ФССУ виплатив для них майже 7 мільярдів гривень за листками непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату, або Фонд нарахував напряму для тих працівників, чиї роботодавці не змогли подати заяву через бойові дії.

За період січень-серпень 2022 року аудитори Хмельниччини забезпечили відшкодування втрат понад 13 млн грн

За період січень-серпень 2022 року аудитори Хмельниччини забезпечили відшкодування втрат понад 13 млн грн

Фахівці Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області за січень-серпень 2022 року за результатами проведених ревізій виявили втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 134 млн грн, з них незаконних витрат майже 106 млн грн.