ВАЖЛИВО

Аудитори Хмельниччини за січень 2023 року забезпечили відшкодування 4 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів

За результатами проведення 27 заходів державного фінансового контролю впродовж січня поточного року Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час моніторингу закупівель встановило порушень законодавства у сфері закупівель на суму понад 51,2 млн грн. Проведеними ревізіями та перевірками закупівель задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму майже 5 млн грн, з них незаконних витрат майже 4,9 млн грн.

ВАЖЛИВО

Сьогодні 360-а доба війни в Україні…

Шановні мешканці громади! Ситуація станом на  18 лютого 2023 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні  360-та доба війни в Україні. Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами повітряної тривоги, перебувати в укриттях.

ФОТО

Селищний голова провів прийом громадян

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 5-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.  Обговорено шляхи вирішення питань.  

ФОТО

16 лютого - День Єднання

Сьогодні з нагоди Дня Єднання, оголошеного указом Президента України Володимиром Зеленським 14 лютогом 2022 року, на території Старосинявської громади відбулася акція Єднання. Участь у заходах взяли представники місцевого самоврядування, представники організацій та установ, які працюють на території громади, військові, поліцейські офіцери громади, рятувальники, працівники культури, громадські активісти, які зібралися на центральній площі містечка біля пам’ятника українському Кобзареві Тарасу Шевченку.

ФОТО

Обговорено питання безпеки та запобігання надзвичайним ситуаціям на території громади

У селищній раді відбулося  чергове  засідання селищної  комісії з  питань техногенно-екологічної   безпеки і надзвичайних ситуацій, яке провів селищний голова  Віталій Здебський. Участь в роботі взяли:  Віктор Шматлай, начальник 34 ДПРЧ 4 ДПРЗ  ГУ

ФОТО

Дякуємо за підтримку!

Вчора, 15 лютого 2023 року, ветерани Афганістану Старосинявщини відзначали 34-у річницю виведення військ з Демократичної Республіки Афганістан.Старосинявська громадська організація ветеранів Афганістану висловлює щирі слова вдячності за надану допомогу і підтримку представникам органу місцевого самоврядування: селищному голові Віталію Едуардовичу Здебському, який розділив з нами хвилини пам’яті, сприяв отриманню матеріальної допомоги афганцям та надав підтримку в проведенні заходу; депутатам Старосинявської селищної ради Андрію Анатолійовичу Сопруку, Олександру Ларіоновичу Кроту та Олександру Дмитровичу Миколайцю за співпрацю, допомогу в організації заходу.

ФОТО

Сьогодні 34-а річниця виведення військ з Афганістану

Сьогодні 15 лютого на території громади проходили заходи, приурочені 34-ій річниці виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану та дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Учасники бойових дій локальних війн за старою традицією вшанували пам’ять побратимів, котрі загинули під час виконання військового обов’язку та відійшли у вічність уже в мирний час…

ВІТАННЯ

Звернення селищного голови до воїнів-інтернаціоналістів з нагоди 34-ої річниці виведення військ з Афганістану

Дорогі воїни-інтернаціоналісти,  ветерани Афганської війни! Сьогодні у світле релігійне свято Стрітення 15 лютого ми вшановуємо подвиг учасників бойових дій на території інших держав та 34-у річницю виведення військ з Афганістану.

ФОТО

Презентація краєзнавчих книг Володимира Захар’єва

Вчора, 14 лютого 2023 року, в  Міжнародний день дарування книг у читальному залі Старосинявської центральної бібліотеки відбулась презентація краєзнавчих книг Володимира Захар’єва «Вони» та «Дух їхнього часу, або Проскурів неофіційний».