На підтримку наших захисників ФОТО

На підтримку наших захисників

Старосинявська громада відправила чергову допомогу захисникам на фронт. Дякуємо усім небайдужим родинам, які активно беруть участь у допомозі військовим України. Незважаючи на важкий час, що нині доводиться переживати українцям, мешканці нашої громади єднаються для допомоги. Час показує – в єдності ми сила!

Селищний голова провів прийом громадян ФОТО

Селищний голова провів прийом громадян

Селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 6-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.  Їм детально надано роз’яснення.  

Частина Хмельницької області знеструмлена ВАЖЛИВО

Частина Хмельницької області знеструмлена

Шановні споживачі! Масована атака має наслідки. Знеструмлено більшу частину міста Хмельницького та Хмельницьку, Старокостянтинівську, Красилівську територіальні громади.  Енергетики прикладають максимум зусиль для здійснення перемикань та відновлення розподілу електричної енергії. Зберігайте спокій!

Світла пам'ять Герою - нашому земляку Віктору Сідоруку ФОТО

Світла пам'ять Герою - нашому земляку Віктору Сідоруку

У боях за Україну героїчно загинув  11 травня 2022 року Сідорук Віктор Миколайович на території с.Пасіка Ізюмського району Харківської області. Спочатку  рідні не отримували жодної вістки, вважали безвісти зниклим,  а 15 травня 2022 року зателефонували з фронту  до сина  Ярослава і повідомили про загибель батька…

Сталася пожежа з летальним випадком ФОТО

Сталася пожежа з летальним випадком

Вчора о 20 год. 39 хв. на пунк зв'язку частини поступило повідомлення, що за с.Паньківці по вулиці Колективна горить житловий будинок. На місце події було направлено черговий караул 34 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, рятувальники якої оперативно відреагували на дану ситуацію та не допустили розповсюдження  пожежі. Але під час гасіння  виявлено тіло власниці будинку - 100-річна мешканка  села загинула внаслідок пожежі у будинку.

Змінили графік відключення світла Він діятиме із понеділка, 6 лютого ВАЖЛИВО

Змінили графік відключення світла Він діятиме із понеділка, 6 лютого

Графік універсальний, тобто передбачає відключення основних черг, позначених темнішим кольором та надписами «електроенергія відсутня» та додаткових черг, позначених надписом «електроенергія може бути відсутня». 🔸💡Кількість черг, які будуть знеструмлюватися одночасно протягом тижня, залежить від дозволеної величини навантаження на область.

В Україні стартує Національна кампанія «Гвардія наступу» ФОТО

В Україні стартує Національна кампанія «Гвардія наступу»

Днями Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, які мають посилити сили наших захисників і допомогти їм вигнати ворога з української землі. Про це зазначив начальник ОВА Сергій Гамалій під час сьогоднішнього брифінгу щодо формування бригад “Гвардія наступу”.

Кому не можна перетинати кордон? ВАЖЛИВО

Кому не можна перетинати кордон?

Уряд вніс зміни у правила перетину кордону під час воєнного стану: тепер під заборону виїзду з країни потрапили не лише чоловіки призовного віку та жінки військовослужбовці, а й певні категорії цивільних жінок.

Надійного оберегу вам, захисники! ФОТО

Надійного оберегу вам, захисники!

Старосинявська громада в черговий раз відправила на передову адресну посилку допомоги нашим військовим, котрі захищають мирні землі України від країни-агресора під Бахмутом.