ФОТО

Фахівці ради взяли участь у навчальному семінарі щодо публічних закупівель

З 15 лютого 2023 року Асоціація міст України спільно з Міністерством економіки України та з Державною Установою «Професійні закупівлі» проводить у кожній області України навчальні заходи на тему: «Організація ефективного процесу закупівель державних замовників через електронні каталоги «Prozorro Market».

ФОТО

Волонтери із Польщі підтримали родини, які потрапили у складні життєві обставини

Повітряні тривоги не зупинили  волонтерів із Польщі та наших земляків, які перебувають за кордоном, приїхати під час вихідних на Україну  та відвідати дітей – жителів Старосинявської громади, котрі  виховуються в родинах, які перебувають у складних життєвих обставинах.

ФОТО

Працюємо для Перемоги кожен на своєму фронті

Старосинявська громада  зібрала  чергову допомогу захисникам на фронт.  Протягом вихідних селищний голова Віталій Здебський з волонтерами - старостою Юрієм Скакуном, Олегом Лучіцьким  зі Старосинявської громади  з’їздили на лінію фронту, завезли допомогу, поспілкувалися та передали захисникам необхідні речі.

ФОТО

Організовуємо підтримку наших бійців

Селищна рада продовжує збір необхідних продуктів на передову. Селищний голова Віталій Здебський у співпраці із ПСП "Обрій" (керівник Олександр Крот, депутат Старосинявської селищної ради) та жителів Сьомаківського старостинського округу (діловод селищної ради Катерина Гурина) організували збір овочів та фруктів для виготовлення сухих напівфабрикатів для приготування страв бійцям. Приватне сільськогосподарське підприємство «Обрій) (с.Теліжинці) надало безкоштовно  500 кг  відбірних яблук на переробку - для  сухофруктів ЗСУ.

ФОТО

У пам'ять Героїв Небесної сотні…

У центрі  Старої  Синяви біля  Свято-Покровського храму відбулися заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та полеглих воїнів АТО – 9-а річниця пам’яті Героїв Небесної сотні.  

ФОТО

Триває робота з перейменування вулиць

Відбулося чергове засідання комісії з упорядкувань вулиць Старосинявської селищної ради, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик.

ВАЖЛИВО

Аудитори Хмельниччини за січень 2023 року забезпечили відшкодування 4 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів

За результатами проведення 27 заходів державного фінансового контролю впродовж січня поточного року Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час моніторингу закупівель встановило порушень законодавства у сфері закупівель на суму понад 51,2 млн грн. Проведеними ревізіями та перевірками закупівель задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму майже 5 млн грн, з них незаконних витрат майже 4,9 млн грн.

ВАЖЛИВО

Сьогодні 360-а доба війни в Україні…

Шановні мешканці громади! Ситуація станом на  18 лютого 2023 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні  360-та доба війни в Україні. Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами повітряної тривоги, перебувати в укриттях.

ФОТО

Селищний голова провів прийом громадян

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 5-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.  Обговорено шляхи вирішення питань.