ФОТО

Не допустили розповсюдження вогню

Сьогодні о 9 год. 30 хв. 13.02.2023 року на пунк зв'язку частини поступило повідомлення, що  с.Нова Синявка  по вул Перемоги виникла пожежа житлового будинку. На місце події було терміново направлено черговий караул 34 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, рятувальники  оперативно відреагували на дану ситуацію та не допустили розповссюдження  пожежі.

ВАЖЛИВО

Військові терцентрів комплектування можуть перевіряти документи цивільних людей на Хмельниччині

Наказ комендатури Хмельницької ОВА. Військовослужбовці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Хмельницької області мають право перевіряти документи цивільних осіб. Про це повідомляє пресслужба Хмельницького терцентру комплектування та соцпідтримки із посиланням на витяг з наказу комендатури Хмельницької обласної військової адміністрації від 3 лютого 2023 року.

ВАЖЛИВО

Родина отримала повідомлення, що зник безвісти…

Не описати словами почуття родини Галущаків із с.Гречана, коли вони отримали  офіційне сповіщення про факт зникнення безвісти військовослужбовця, лейтенанта Сергія Сергійовича Галущака 24 листопада 2022 року. Сестра Людмила задіяла все можливі методи пошуку брата, відвідала десятки офіційних установ, посадових осіб найвищих державних рівнів, підключила всі відомі ресурси пошуку, але до сьогодні не вдалося з’ясувати, де знаходиться  Сергій…

ВАЖЛИВО

Елементи російської системи, які залучені до війни, мають бути ізольовані від світової системи – звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці! Є черговий санкційний крок нашої держави проти атомної галузі держави-терориста. Своїм указом я ввів у дію рішення РНБО щодо санкцій проти 200 осіб, які працюють на російську атомку.

ВАЖЛИВО

У понеділок – майже безліміт

На понеділок, 13 лютого, НЕК «Укренерго» не лімітує величину навантаження на область. Але, внаслідок останньої масованої атаки, в північних громадах Хмельниччини можливі мережеві обмеження. Тому, на півночі області усе-таки можуть бути відключення основних черг за Графіком погодинних відключень, але тільки в періоди максимального навантаження, а саме з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00.

ФОТО

Продовжуємо підтримку з тилу

Кожен справжній українець має за честь  виконати  основне завдання з тилу – підтримки та все можливої допомоги наших  військових на передовій.  До акції підтримки захисників мирних земель України активно долучилися працівники культури Старосинявської громади, котрі об’єдналися для важливої місії допомоги ЗСУ спільно з органами місцевого самоврядування та жителями громади.

ФОТО

Оперативно ліквідували пожежу

О 05 год. 14 хв. 11 лютого 2023 року на пунк зв'язку частини поступило повідомлення, що у селі Бабине  по вул І. Франка   виникла пожежа житлового будинку.  На місце події  терміново направлено черговий караул 34 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, які оперативно відреагували на дану ситуацію та не допустили розповсюдження  пожежі.

ФОТО

Відбулася зустріч із відомим спортсменом-лижником

У селищній раді відбулася зустріч селищного голови Віталія Здебського із відомим спортсменом Максимом Бондарем, який нещодавно повернувся з високими результатами  із 30-ої  Всесвітньої зимової Універсіади, котра  проходила в  американському Лейк-Плесіді.  Тренував лижника тренер-викладач Старосинявської ДЮСШ Анатолій Мельничук. Участь у зустрічі взяли перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик, депутат селищної ради, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук.

ФОТО

На підтримку наших захисників

Старосинявська громада відправила чергову допомогу захисникам на фронт. Дякуємо усім небайдужим родинам, які активно беруть участь у допомозі військовим України. Незважаючи на важкий час, що нині доводиться переживати українцям, мешканці нашої громади єднаються для допомоги. Час показує – в єдності ми сила!