ВАЖЛИВО

Світла пам'ять Герою - нашому земляку Сергію Гончаруку

У боях за Україну героїчно загинув  ГОНЧАРУК Сергій Володимирович на Бахмутському напрямку  Донецької області. Сергій Гончарук  народився  22 серпня  1981 року в селищі Стара Синява  Старосинявського району, Хмельницької області.

ФОТО

Україна у нас одна!

22 січня 2023 року  країна відзначає 104-ту річницю проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки – День Соборності України.

ФОТО

50 дітей отримали подарунки з нагоди новорічно-різдвяних свят

За підтримки депутата Старосинявської селищної ради  Андрія Сопрука понад 50 дітей з родин, котрі знаходяться у складних життєвих обставинах, проживають на території громади, отримали подарунки з нагоди новорічно-різдвяних свят.

ВАЖЛИВО

Сьогодні 330-та доба війни в Україні…

Шановні мешканці громади! Ситуація станом на  19 січня  2023 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні  330-та доба війни в Україні. 

ФОТО

Стали донорами понад 60 старосинявців

17 січня 2023 року в  КНП «Старосинявська багатопрофільна лікарня»  відбувся забір крові виїзною бригадою з Хмельницького центру служби крові для поранених військових ЗСУ. Підтримати захисників України прийшли 66  жителів громади.

ФОТО

Бережіть свій дім від пожеж!

Напередодні великого свята різдвяно-новорічного циклу Водохреща, яке християни відзначають 19 січня щороку,  працівники 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява)  спільно із старостою Віталієм Синицею працювали із жителями села Нова Синявка. Провели виїзні рейди з метою роз’яснювальної роботи серед  населення Старосинявської громади та розповіли як дотримуватися правил протипожежної безпеки під час опалювального сезону – поводження з пічним опаленням, запобігти  чадному газу та у разі відключень електроенергії – роботи з генераторами.

ФОТО

У селищній раді відбувся прийом громадян

Селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 5-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.  Їм детально надано роз’яснення.  

ВАЖЛИВО

Завтра відбудеться прощання із Героєм Степаном Сінчуком

За Україну  віддав своє життя на території Донецької  області житель  села  Олексіївка  СІНЧУК Степан Вікторович.Завтра, 17 січня 2023 року, оголошено днем жалоби на території Старосинявської територіальної громади у зв’язку з прощанням із загиблим Героєм –  Степаном Сінчуком.