Фото без описуСьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 5-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.  Обговорено шляхи вирішення питань.  

Фото без опису

  • Жителька с.Мисюрівки звернулася до селищного голови з проханням допомогти вирішити питання із забезпечення пільговими ліками її дочки, котра хворіє на рідкісне захворювання;  
  • Обговорено питання оплати аграрними підприємствами за оренду паїв (земельних ділянок), власниками яких є жителі громади. ТОВ «Агро- Регіон Любар»  обіцяли виплатити одну суму за оренду, виплатили іншу. Надано роз’яснення, що дані відносини орендаря та орендодавця обумовлені в договорі.
  • обговорено питання  виплат пільгових компенсацій на комунальні послуги переселенцю-пенсіонеру з м.Київ, роз’яснено, куди звернутися за переоформленням виплат – зараз цим питанням займається  підрозділ Пенсійного Фонду України;
  • поступило звернення щодо проведення ямкового ремонту ділянки дороги  в с.Харківці;
  • обговорено питання ремонту та передачі автомобіля-позашляховика на ЗСУ, його  приведення у відповідний стан, закупівлю необхідних для ремонтних робіт деталей та запчастин.
  • Раніше до селищного голови зверталися жителі громади про вшанування пам’яті  військових, які  були призвані зі Старосинявської громади, під час війни пропали безвісти, а також оформлення архівних документів про загиблих Героїв. Дано доручення працівникам  структурних підрозділів продовжувати  роботу в цьому напрямку.
  • обговорено питання  організації допомоги внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово розмістилися на території  Старосинявської громади.

Фото без опису

У роботі прийому взяли участь: члени виконавчого комітету – перший заступник селищного голови Олександр Попик, юрисконсульт КНП «Старосинявський ЦПМСД» Леся Яловіцька, керуюча справами (секретар) виконкому Оксана Бондарчук та начальник відділу з питань соціального захисту населення Олена Карпович.

Усі питання обговорено під час прийому громадян, доручено відповідним службам взяти під контроль вирішення актуальних для громадськості питань, надано роз’яснення та консультації, намічено шляхи виконання завдань.

 

За матеріалами прийому громадян.