ВАЖЛИВО

Обмороження: ознаки, перша допомога та профілактика

Обмороження - це пошкодження будь-якої частини тіла під впливом низьких температур. В результаті чого, сповільнюється кровотік, шкіра стає блідо-синьою, відсутня або різко понижена больова чутливість, при відігріванні з'являються сильні болі, почервоніння та набряк м'яких тканин.

ВАЖЛИВО

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня світ відзначає день боротьби з СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми. За останні роки розповсюдження ВІЛ-інфекції серед підлітків та молоді набуло характеру епідемії. 

ВАЖЛИВО

Що треба знати про діабет: типи, симптоми, ускладнення

Діабет – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну (гормону, який регулює рівень цукру (глюкози) у крові) або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін.

БОРОТЬБА З ІНСУЛЬТОМ

Мета: привернути увагу населення до проблем, пов’язаних із судинно-мозковими захворюваннями.

Психічне здоров'я - це важливо зараз

За визначенням ВООЗ, психічне здоров’я – це стан душевного благополуччя, яке дає кожній людині можливість реалізувати власний потенціал, долати звичайні життєві стреси, плідно працювати.

15 вересня - Всесвітній день боротьби з лімфомами

День боротьби з лімфомою запровадили більш як 10 років тому. Його мета — привернути увагу до проблем людей, які зіткнулися з таким діагнозом, а також інформувати загал про симптоми захворювання та наголосити на необхідності своєчасного звернення до лікарів.

26 червня - Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків

Відчуття щастя – це те, що людина отримує як результат власних перемог і досягнень. Ми щасливі, коли перемагаємо власні страхи, ми щасливі, коли наші досягнення втілюються у життя, коли кохаємо, народжуємо дітей, коли у мандрівках споглядаємо казкові пейзажі… ми можемо мати здатність бути щасливими все наше життя…