Фото без опису28 липня українська громадськість відзначає  День Української Державності  -  свято нашої держави, мета якого - утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке коріннями сягає часів заснування Києва. 

 День Української Державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. Понад тисячу років державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру.

Зараз у багатьох подвигах наших воїнів, у мудрості наших людей у боях, навіть просто в розмовах звичайних українців про те, що відбувається, ми можемо побачити та  почути і зрозуміти приклади таких же характерів, але сотні років тому.

 Можемо побачити приклади такої ж хоробрості, такого ж ставлення до життя, і, найголовніше, – ставлення до України й до ворога.

В умовах інформаційної війни, коли агресор маніпулює історією, коли з’являється маса неправдивої інформації, пам’ять про сторінки минулого є надзвичайно важливою. Мудрим залишиться той, хто уміє аналізувати і бачити зерна правди…

Ніхто не здатний знищити нашу мову та прагнення бути вільними! Низький уклін всім, хто боронить нашу землю від російської навали та своєю працею підтримує міцний тил.

Вітаю вас зі святом! Сердечно зичу міцного здоров’я, благополуччя, світлої радості, непохитної віри у краще майбуття нашої країни. 

Нехай мир і спокій запанують у рідній Україні.

Зі святом Вас, шановна громадо!  

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,

селищний голова   Віталій  ЗДЕБСЬКИЙ