Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 5-ро осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань. Обговорено шляхи вирішення питань.  

•    Жителька смт Стара Синява звернулася до селищного голови з приводу знесення господарських будівель, які понад 20 років знаходяться у підвалі багатоквартирного будинку. Надано роз’яснення, що багатоквартирні будинки згідно закону не перебувають на балансі селищної ради, це є компетенція власників квартир багатоквартирного будинку або відповідальної особи за благоустрій багатоквартирних будинків;  
•    Мешканець с.Заставці звернувся з приводу роз’яснення та консультації щодо належного оформлення документів на право власності земельної ділянки; 
•    Жителька с.Перекора звернулася отримати консультацію щодо вирішення земельних питань, які виникли.

Обговорено робочі питання щодо отримання пільг ветеранам війни та членам їхніх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, котрі реалізовуються в межах спеціальних програм на території Старосинявської громади. (https://starosynjavska-gromada.gov.ua/news/1691508250/)

Участь  у вирішенні та обговоренні питань взяли: начальник відділу (Інспекції) ДАБК Олег Ніколаєць, завідувач сектору архітектури, містобудування Людмила Стегніцька, начальник юридичного відділу Ігор Шевчук.

Усі питання обговорено під час прийому громадян, доручено службам відповідно до виконання ними своїх функціональних обов’язків взяти під контроль вирішення актуальних для громадськості питань, надано роз’яснення та консультації, намічено шляхи виконання завдань та здійснено робочі виїзди на місце з приводу дослідження окремих проблем.

За матеріалами прийому громадян.