Фото без описуСьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало  10-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих і робочих питань. Розглянуто 9 особистих звернень та одне колективне звернення.  

•    Жителька с.Заставці звернулася до селищного голови з приводу  обкошування (благоустрою) узбіччя дороги до Заставець, яка належить до обслуговування Служби автомобільних доріг Хмельницької області. Селищною радою неодноразово  організовувався благоустрій узбіч-  в різні пори року змінювався обсяг робіт з благоустрою, наразі підготовлено звернення до  балансоутримувача з проханням розглянути колективне звернення жителів с.Заставець щодо належного утримання узбіччя дороги.

•    Мешканка багатоквартирного будинку смт Старої Синяви по вул.Толстого звернулася за роз’ясненням щодо належного утримання підвальних приміщень. Надано роз’яснення, що багатоквартирні будинки згідно закону не перебувають на балансі селищної ради, це є компетенція власників квартир багатоквартирного будинку або відповідальної особи за благоустрій багатоквартирних будинків (ОСББ);  

•    Надійшло колективне звернення жителів с.Бабине з приводу подальшого функціонування місцевої школи, проведення газового опалення та забезпечення роботи працівників. Обговорено питання, що розглядалися під час зборів громадян у с.Бабине, назначено  дату наступної зустрічі; 

•    Жителька с.Олексіївка звернулася до селищного голови з приводу вшанування пам’яті загиблого на війні чоловіка С.Сінчука  на території Пилявського старостинського округу. Питання обговорено, намічено подальші шляхи співпраці.

•    Мешканка Старої Синяви просила  посприяти у зрізці старої верби на території її власної земельної ділянки;

•    Жителька Старої Синяви звернулася з приводу з’ясування ситуації щодо роботи окремої одиниці в селищній раді, яка б надавала мешканцям громади послуги колишнього ДРАЦСу.

Участь  у вирішенні та обговоренні питань взяли: заступник селищного голови Андрій Карпушин, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Бондарчук, начальник відділу (Інспекції) ДАБК Олег Ніколаєць, начальник юридичного відділу Ігор Шевчук.

Усі питання обговорено під час прийому громадян, доручено службам відповідно до виконання ними своїх функціональних обов’язків  взяти під контроль вирішення актуальних для громадськості питань, надано роз’яснення та консультації.

За матеріалами прийому громадян.