Фото без описуКожен справжній українець має за честь  виконати  основне завдання з тилу – підтримки та всеможливої допомоги наших бійців на передовій.  До акції підтримки захисників мирних земель України активно долучилися працівники культури Старосинявської громади, котрі об’єдналися для важливої місії допомоги ЗСУ спільно з органами місцевого самоврядування.

Нова Синявка: Знову наплетена нова партія теплих носок  для військових.

Директор СБК Горошкевич Ольга разом з дітками на замовлення хлопця з передової виготовили своїми руками 5 пар носок і продовжуть плетіння далі.  Діти допомагали готувати нитки для плетіння носок. 

Івки: Завідуюча сільським клубом Інна Балан організувала жителів для виготовлення окопних свічок і запалювачів.

Пасічна: Працівниками Пасічнянського сільського будинку культури  виготовлено 100 окопних свічок, які  передані у волонтерський центр 
" Калина". 

Бабине: Волонтерська допомога для наших захисників - в'язання теплих рукавичок, які власноруч вив’язала Гарник Світлана Петрівна, мама нашого захисника Тараса.
Разом наближаємо Перемогу!

Працівники сільських закладів культури, хто чим міг, сприяв нашим бійцям переживати надскладні умови «зимового фронту». Об’єднавши всі сили – з упевненістю прямуємо до Перемоги України!

Старосинявський Будинок культури