Фото без описуВіддав своє життя за Батьківщину під час проходження військової служби наш земляк із  села Паплинці В’ячеслав Миколайович Карпенко.

В’ячеслав Карпенко  народився  15 лютого 1988 року в с.Паплинці, Старосинявського району, Хмельницької області.  

Із  1994 р. пішов навчатися до Паплинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Після закінчення школи життєві обставини змушували заробляти на життя  нелегкою працею  - довелося працювати на різних роботах.

З початком проведення в Україні антитерористичної операції служив в зоні АТО/ООС, ветеран АТО/ООС.  

Проходив військову службу у 10-му відділі Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Одружений, проживав із сім’єю –  дружина, двоє дітей – син та донька.

Із  09 квітня 2022 року  був призваний на військову службу  по мобілізації до Збройних Сил України 10-им відділом  Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Служив на фронті сержантом військової частини, стрільцем-помічником гранатометника 3-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 2-ої стрілецької роти.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу помер сержант В’ячеслав Миколайович КАРПЕНКО у військовій частині 08.04.2024 року у м.Хмельницькому.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття родині Карпенків: матері Олені Миколаївні, дружині Катерині Володимирівні, синові та доньці, братові Віталію Миколайовичу, сестрі Олені Миколаївні та  усій  родині Героя, рідним і близьким.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.    ... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Завтра, у середу, 10.04.2024 року, відбудеться прощання з Героєм за адресою: с.Паплинці, вул.Добромир, буд.№32 та місцевому храмі Івана Богослова з 10.00. Поховання військового відбудеться  на місцевому кладовищі с.Паплинець.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!