Фото без описуСьогодні секретар ради Олександр Пузирук провів  розширену робочу нараду з питань організації благоустрою на території громади та проходження навчання  з базової підготовки громадян  до національного спротиву у 2024 році, участь в якій взяли старости, працівники структурних підрозділів селищної ради, керівники комунальних установ та підприємств селищної ради, поліцейські офіцери громади, представники організацій, які діють на території громади, та  десятого відділу Хмельницького  РТЦК та СП.

 Секретар ради Олександр Пузирук зосередив увагу присутніх на підтримці, організації та проведенні на території громади днів весняного благоустрою, згуртуванні усіх мешканців для вирішення цього питання. Незабаром з усіх куточків України приїдуть вшанувати світлу пам'ять рідних на поминальні дні – проводи, тому основним питанням буде благоустрій під’їзних доріг до кладовищ, прибирання та вивезення побутових відходів. У цій справі мають об’єднатися  усі жителі громади, а місцеві підприємці та орендарі земель мають підтримати  благоустрій.

Про стан забезпечення пожежної безпеки на території Старосинявської селищної ради повідомив головний інспектор відділу запобігання НС ХРУ ГУ ДСН України у Хмельницькій області Мирослав Явдощук, наголосивши на значних сумах штрафу від 1700 грн. за спалювання сміття.

 

Начальник відділу комунального майна, ЖКГ та інфраструктури виконкому селищної ради Володимир Мельник інформував про закріплення відповідальних осіб, відповідних служб за ділянками окремих територій та сіл, котрі будуть здійснювати організацію та проведення благоустрою.

Виступив начальник 10-го відділу Хмельницького РТЦК та СП Олександр Горбатюк, наголосивши на підтримці ЗСУ та продовження навчання посадових осіб селищної ради з базової підготовки громадян до національного спротиву.

Головному  спеціалісту цивільного  захисту, мобілізаційної  та  оборонної  роботи апарату  селищної ради Володимиру Кондратюку надано слово щодо організації проходження навчання  з базової підготовки громадян до національного спротиву у 2024 році.

На завершення роботи  перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик зосередив увагу присутній на постійній підтримці наших воїнів ЗСУ із тилу, що дана справа є непереривною, і кожен, як може, зобов’язаний  долучитися до неї.

Секретар ради Олександр Пузирук підбив підсумки наради, наголошуючи на об’єднанні усіх  на справах благоустрою та підтримці ЗСУ.

https://rada.info/upload/users_files/04402824/4f2e39a94c5f2b9ca310d7bd755e9d58.pdf

За матеріалами наради