Фото без описуВіддаючи шану та вдячність за подвиг і звитягу тих, хто поклав своє життя за наше майбутнє, за дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької районної військової адміністрації, заступник голови Хмельницької районної адміністрації Зоряна Попадіна разом  із представниками Хмельницького районного ТЦК та СП – начальником 10-го відділу Хмельницького РТЦК та СП  Олександром Горбатюком і секретарем ради Олександром Пузируком передали державні нагороди родинам Захисників у  Старосинявській громаді.

Згідно Указу Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – Орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців Старосинявської громади:

  • солдата Алєксєєва Артема Івановича, котрий загинув  08 грудня 2022 року на території Донецької області внаслідок штурмових дій;
  • сержанта Русого Ігоря Петровича, який загинув 29 травня 2022 року в районі Золоте під час артилерійського обстрілу;
  • солдата  М'ярковського Віктора Леонідовича, котрий загинув на території Луганської області 07 жовтня 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу.

Вони віддали своє життя, щоб в Україну прийшов мир, українці жили в злагоді та благополуччі, господарями на своїй землі.

«Кожна нагорода є свідченням самовідданої боротьби за свободу та незалежність України. Воїни з гідністю виконували свій обов’язок громадянина, захищаючи свою Батьківщину, щоб всі жили в мирі. У наших серцях завжди житиме пам’ять про тих, хто загинув на полі бою заради гідного майбутнього українського народу. Вони стали ангелами, котрі просять миру та благополуччя Україні», -  сказала Зоряна Володимирівна під час зустрічі з рідними загиблих Героїв, висловлюючи співчуття матерям та дружині загиблих військових.

Слава Героям України! Вічна пам'ять!

 

За матеріалами Хмельницької РВА