ДОРОГІ  ВОЇНИ –ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТИ!

ДОРОГІ ВОЇНИ –ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТИ!

Сьогодні минає 32 роки, як закінчилася Афганська війна… Відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав свідчить про глибоку повагу суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.

БУДЬТЕ  ОБЕРЕЖНІ! ОЧІКУЄТЬСЯ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНІХ УМОВ

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ! ОЧІКУЄТЬСЯ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНІХ УМОВ

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології в ніч із 12 на 13 лютого у Хмельницькій області та місті Хмельницькому очікуються складні погодні умови: хуртовини, посилення північного вітру 17-22 м/с, різке зниження температури до - 14 та - 17 градусів. 13,14,15 лютого на дорогах ожеледиця (1 рівень небезпечності, жовтий).

СИТУАЦІЯ ІЗ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19 СТАБІЛІЗУЄТЬСЯ

СИТУАЦІЯ ІЗ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19 СТАБІЛІЗУЄТЬСЯ

Станом на ранок 12 лютого 2021 року на Старосинявщині усього зареєстрованих випадків коронавірусної хвороби 695 від початку пандемії. Інформує заступник головного лікаря Старосинявського ЦПМСД Валентина Кицун:

НА ВИКОНКОМІ ОБГОВОРЕНО АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

НА ВИКОНКОМІ ОБГОВОРЕНО АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 19 членів виконкому. Обговорено актуальні питання сьогодення, що стосуються організації гарячого харчування дітей, благоустрою населених пунктів, обслуговування одиноких громадян, 4G-покриття, роботи комісій з різних напрямків діяльності та оновлення їх складу, затвердження проектно-кошторисної документації, визначення об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» .

ЛІКВІДУВАЛИ ПРОРИВИ  У СТАРІЙ СИНЯВІ

ЛІКВІДУВАЛИ ПРОРИВИ У СТАРІЙ СИНЯВІ

Комунальним підприємством Старосинявської селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» (керівник В.Матіяш) ліквідовано масштабні прориви на вулиці Щорса та території КНП «Старосинявська центральна районна лікарня», котрі виникли внаслідок «прориву» труб «старого водогону» та поломки під час індивідуального підключення.

«КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ»

«КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ»

Під такою назвою пройшла виставка-звіт дитячих робіт за І семестр 2020-21н.р. у Старосинявському Будинку творчості школярів. Дитячі роботи та малюнки виготовлені в різних техніках: художнє плетіння, в’язання спицями, гачком, художня вишивка, вироби з тіста, шкіри, декоративний розпис, бісероплетіння, ізонитка, графіка, живопис, квілінг, м’яка іграшка, аплікації з паперу, вироби з стрічки тощо.

ТРЕТЮ ДОБУ РОЗЧИЩАЮТЬ СНІГОВІ ЗАМЕТИ У 45 СЕЛАХ ОТГ

ТРЕТЮ ДОБУ РОЗЧИЩАЮТЬ СНІГОВІ ЗАМЕТИ У 45 СЕЛАХ ОТГ

Лютий – 2021 відкрив справжню українську зиму… Від мінус 5 до - 15 градусів повітря, пронизливий вітер і плюс снігові перемети на дорогах з намерзанням на поверхні. У селищній раді третій день працює оперативний штаб із ліквідації наслідків погодних умов, роботу якого очолив голова громади Віталій Здебський, виконання робіт організовували заступники селищного голови – Олександр Попик, Надія Вікарська, Андрій Карпушин.

Послуга єМалятко набуває популярності!

Послуга єМалятко набуває популярності!

З 28 грудня 2020 року у нашому Центрі надання адміністративних послуг стала доступною комплексна послуга єМалятко. Нам  приємно повідомити, що станом на сьогодні адміністраторами Центру надано 8  комплексних послуг єМалятко.

ПРАЦЮВАЛА РОБОЧА ГРУПА

ПРАЦЮВАЛА РОБОЧА ГРУПА

Під головуванням селищного голови Віталія Здебського відбулося засідання робочої групи з питань забезпечення і контролю за протипожежним захистом на об’єктах постійного та тимчасового проживання людей, об’єктах соціального захисту охорони здоров’я, навчальних закладів з метою організації заходів щодо запобігання випадкам пожеж, переохолодження, надання допомоги людям у період різких змін погодних умов.

Робочі зустрічі у Старосинявській державній податковій інспекції.

Робочі зустрічі у Старосинявській державній податковій інспекції.

У Старосинявській державній податковій інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області 03.02.2021 та 05.02.2021 проведено робочі зустрічі із представниками малого бізнесу з роз’яснення новацій та діючих норм законодавства, які регулюють питання застосування РРО/ПРРО, переваги електронного звітування .