«ВЕСНА І ЖІНКА СХОЖІ»

На таку загальну тематику в сільських закладах культури відбулися святкові заходи з нагоди весняного свята 8 березня, Міжнародного жіночого дня. В Ілятківському сільському клубі проведено музично - розважальну програму присвячену Міжнародному жіночому дню 8 березня «Кохана жінка - це скарб».

Дорогі  жінки Старосинявської громади!

За доброю традицією зі святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. З прадавніх віків жінку в Україні величали Берегинею. Поняття Батьківщина, Україна, Мати однаково дорогі для кожного з нас.

Адаптивний карантин триває

В кабінеті першого заступника селищного голови відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації пов’язаної з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 на території Старосинявської селищної ради.

«LVIV-KAWAI»

«LVIV-KAWAI» - таку назву мав дистанційний міжнародний он-лайн конкурс юних піаністів, в якому взяли участь вихованці мистецького закладу – Пасічнянської дитячої музичної школи.

ВШАНУВАЛИ СВІТЛУ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ АТО

Сьогодні депутати селищної ради та члени виконавчого комітету громади, учні Старосинявської ЗОШ №1, гімназії, працівники селищної ради та військового комісаріату, учасники громадської організації “Старосинявська спілка учасників АТО/ООС” вшанували світлу пам'ять Героя АТО Олександра Казмірова хвилиною мовчання та покладанням живих квітів до Меморіальної дошки Герою.

Стартувала деклараційна кампанія – 2021

З початку 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року. Щороку подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік – конституційний обов’язок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України).

НЕХАЙ СТОРИЦЕЮ ВІДДАДУТЬСЯ ВАШІ СПРАВИ

Стихія цього року створила складні перемети на дорогах, викликала проблеми для мешканців населених пунктів. Не дивно, що при таких погодних умовах техніка не встигала прибирати тонни снігу з проїжджої частини доріг, як відразу замітало ще більшим шаром, утворюючи місцями двометрові перемети. Власних ресурсів Старосинявської ОТГ не вистачало для оперативної розчистки територій усіх 45 населених пунктів, тому довелося звернутися за допомогою до керівників агропідприємств, котрі відгукнулися допомогти людям.

59 РОКІВ ТОМУ ВИКОНУВАВ ВІЙСЬКОВИЙ ОБОВ’ЯЗОК НА КУБІ

Сьогодні 24 лютого 2021 року БАЦЮ Олександру Васильовичу, воїну-інтернаціоналісту, жителю села Миколаївка, виповнюється 80 років! Він живе та працює серед нас, добра і чуйна людина, досвідчений керівник, наш земляк з неповторною життєвою долею…