Фото без описуСьогодні відбулося прощання  зі старожилом, жителем с.Теліжинці, ветераном праці Іваном Тимофійовичем Окоманчуком.

Іван Тимофійович народився 05 листопада 1929 року в селі Теліжинці, Старосинявського району, Хмельницької області, помер 08 травня 2024 року на 95-ому році життя...

У чотири роки залишився напівсиротою, батько помер у роки Голодомору – в 1933 році.

Важке дитинство змушувало рано  йти працювати до місцевого колгоспу – йому доручили бути їздовим і доглядати коней. Після війни забрали на навчання  до школи фабрично-заводської освіти. Після  проходження спеціальної підготовки працював 45 років трактористом у місцевих агроформуваннях с.Теліжинці.

Одружився на Любові Данилівні Окоманчук, яка все життя трудилася в  колгоспі  на рільничій бригаді. Виховали сина Окоманчука Олександра Івановича.

Окоманчук Іван Тимофійович – Ветеран праці, неодноразово  був нагороджений орденами та грамотами, його портрет було занесено на районну дошку Пошани трудівників.

Сьогодні, 09.05.2024 року,  відбулося прощання рідних та земляків із Іваном Тимофійовичем Окоманчуком. Поховано  ветерана праці на місцевому кладовищі с.Теліжинці.

Проводжаючи в останню дорогу дякуємо йому за наполегливу працю, золоті руки, корисні поради, гарні справи і добру вдачу.

Старосинявська селищна рада глибоко сумує і висловлює щирі співчуття рідним та близьким, друзям, знайомим та односельцям померлого.

Вічна, світла пам’ять про ветерана праці Івана Тимофійовича Окоманчука  назавжди залишиться у наших серцях!

 

Старосинявська селищна рада