Фото без описуУ Старій Синяві  завершено роботи  з нанесення дорожньої розмітки з метою врегулювання руху автотранспорту та безпеки громадян.

Відповідно до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць та доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради на 2022-2025 роки, яку підтримали депутати селищної ради на сесії ради, на сьогодні 08.05.2024 року завершено роботи з нанесення дорожньої розмітки на вулицях містечка за рахунок коштів місцевого бюджету, котрі були зекономлені внаслідок проведення тендерних процедур на встановлення дорожніх знаків у сумі 59 тис. грн.

Згідно умов договору про надання послуг, підписаного секретарем ради Олександром Пузируком із ФОП «Нів’євський В.В.» послуга по експлуатаційному утриманню вулиць та доріг комунальної власності «Нанесення дорожньої розмітки в смт. Стара Синява, Хмельницького району, Хмельницької області»  становить 58 999 (п’ятдесят вісім тисяч дев’ятсот дев’яносто дев’ять гривень), в тому числі з ПДВ – 9 833 (дев’ять тисяч вісімсот тридцять три гривні).  

Шановні мешканці громади та водії, просимо вас звернути увагу на встановлені нові дорожні знаки та дорожню розмітку і дотримуватися правил дорожнього руху!

Олег Ніколаєць,
начальник відділу містобудування, архітектури,
комунального майна, житлово-комунального 
господарства та благоустрою