Фото без описуУ День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років секретар ради Олександр Пузирук  зустрівся із ветераном праці, учасником бойових дій у Другій світовій війні  Гавришком  Григорієм Пилиповичем із с.Паплинці.

Секретар ради Олександр Пузирук привітав єдиного фронтовика Старосинявської селищної територіальної громади з перемогою, побажав міцного здоров’я, благополуччя та миру на рідній землі,  вручив продуктовий набір.

Доля учасника бойових дій складалася у складні часи війни, повоєнної відбудови. Григорій Гавришко Народився - 25 грудня 1927 року, в с.Нова Синявка, в юні роки став учасником Другої світової війни . Усе своє життя трудився не покладаючи рук, ветеран Праці.

Працював залізничником на станції «Адампіль-цукровий завод», а саме: путійцем, кондуктором, бригадиром путі, черговим по станції, загальний стаж роботи 49 років.

У вільний час займався бджільництвом, будівництвом (кладка печей, мурування льохів та ін.).

Життєва позиція фронтовика енергійна і досі: «Зичу всім людям любові, добра, міцного здоров’я та бути щасливими. Любіть працю, любить мову, цінуйте звичаї що передаються з покоління в покоління та будьте гарними людьми. Життя - то найцінніший дар, бережіть себе та своїх рідних, цінуйте все що маєте, прикрашайте дім, сад. Мудрості всім вам, злагоди, а Україні процвітання і МИРУ