Стартувала деклараційна кампанія – 2021

Стартувала деклараційна кампанія – 2021

З початку 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року. Щороку подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік – конституційний обов’язок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України).

НЕХАЙ СТОРИЦЕЮ ВІДДАДУТЬСЯ ВАШІ СПРАВИ

НЕХАЙ СТОРИЦЕЮ ВІДДАДУТЬСЯ ВАШІ СПРАВИ

Стихія цього року створила складні перемети на дорогах, викликала проблеми для мешканців населених пунктів. Не дивно, що при таких погодних умовах техніка не встигала прибирати тонни снігу з проїжджої частини доріг, як відразу замітало ще більшим шаром, утворюючи місцями двометрові перемети. Власних ресурсів Старосинявської ОТГ не вистачало для оперативної розчистки територій усіх 45 населених пунктів, тому довелося звернутися за допомогою до керівників агропідприємств, котрі відгукнулися допомогти людям.

59 РОКІВ ТОМУ ВИКОНУВАВ ВІЙСЬКОВИЙ ОБОВ’ЯЗОК НА КУБІ

59 РОКІВ ТОМУ ВИКОНУВАВ ВІЙСЬКОВИЙ ОБОВ’ЯЗОК НА КУБІ

Сьогодні 24 лютого 2021 року БАЦЮ Олександру Васильовичу, воїну-інтернаціоналісту, жителю села Миколаївка, виповнюється 80 років! Він живе та працює серед нас, добра і чуйна людина, досвідчений керівник, наш земляк з неповторною життєвою долею…

ЗМАГАННЯ ДЛЯ  ГУРТКІВЦІВ

ЗМАГАННЯ ДЛЯ ГУРТКІВЦІВ

З метою залучення до технічної творчості здобувачів освіти молодшого шкільного віку, у Старосинявському Будинку творчості школярів проведено змагання-конкурс з початково-технічного моделювання між вихованцями гуртка ПТМ Старосинявського БТШ. Керівник гуртка Валерій Солтуз організував різноманітні завдання для вихованців, що дають можливість кожному проявити свої індивідуальні здібності з технічного моделювання та показати перші результати власних умінь та навичок. Всі гуртківці успішно впорались з завданнями.

ВИБОРОЛИ ПЕРЕМОГУ У СТОЛИЦІ

ВИБОРОЛИ ПЕРЕМОГУ У СТОЛИЦІ

Вихованці мистецького закладу – Старосинявської дитячої музичної школи стали переможцями Всеукраїнського конкурсу в м.Києві. Важливим напрямком своєї діяльності Старосинявська ДМШ має пріоритетність у розвитку творчих здібностей кожної дитини, удосконалення її вмінь та навичок в процесі систематичної роботи викладача та учня. Розкрити свої можливості та проявити творчі здібності вдалося вихованцям Старосинявської ДМШ, котрі отримали 1 премію у Всеукраїнському фестивалі- конкурсі мистецтв "Сяйво Первоцвітів" , м. Київ: Надії Рудзенко (клас викладача Ольги Балли); Анастасії Кузін (клас викладача Володимира Карпушина).

«Край, в якому я живу»

«Край, в якому я живу»

Три дні, з 2 по 4 лютого, в місті Хмельницькому проходив І тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 21.09.2016 року №1129 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07.10.2016 за №1340/29470, листа Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки від 11.10.2017 №8-824 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу» та з метою виховання у дітей і молоді любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу в закладах загальної середньої освіти проведено І тур конкурсу.

У ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ…

У ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ…

У центрі  Старої  Синяви біля  Свято-Покровського храму відбулися заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та полеглих воїнів АТО. Жителі селища, працівники установ, структурних підрозділів Старосинявської громади із квітами та лампадками прямували до місця проведення заходу, які прийшли вшанувати світлу пам'ять загиблих в мирний час - бійців та мирних жителів, і віддати шану полеглим у боротьбі за незалежність України.

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ ВІДПОВІЛА НА ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ ВІДПОВІЛА НА ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

До Старосинявської селищної ради надійшли офіційні відповіді Верховної Ради України Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг та Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування на звернення депутатів селищної ради, котрі вони обговорили та прийняли рішення надіслати до відповідних державних структур на 4-й позачерговій сесії, яка відбулася 15 січня 2021р.