Фото без описуШановні благодійники! Запрошуємо Вас долучитися за можливістю та надати благодійну допомогу важкохворим дітям до «ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ», яке кожного року відзначається - 1 червня.

Хворі діти, безмежно чекають цього свята, незважаючи, на дуже складний для усіх нас час!

Вже десятий рік поспіль, ми разом з усіма небайдужими долучаємося до добрих справ, і вітаємо дітей з найнеобхіднішими для них потребами, а також важливими для розвитку подарунками, даруючи любов та турботу важкохворим сиротам, дітям з інвалідністю з малозабезпечених та багатодітних сімей, які потребують підтримки, маючи важкі ураження ЦНС, ДЦП, Синдром Дауна, Синдром Аутизму, і супутні до них важкі гормональні порушення.

На сьогоднішній день, маємо під опікою близько 4 тисяч важкохворих дітей, якими ми постійно піклуємося, погребують постійної допомоги та підтримки у вигляді різних повсякденних гігієнічних засобів та продуктів харчування.

Наразі, менша частина дітей проходить реабілітацію та амбулаторне лікування при державних районних соціальних центрах для розумово відсталих дітей та дітей з ДЦП і ЦНС м. Києва. Значна більшість наших підопічних, знаходяться в інших регіонах України, яким ми збираємо, розподіляємо і відправляємо пакунки за віковою категорією від 3-х до 15 років.

Список необхідних потреб для привітань:

  • Розвиваючі ігри (пазли, конструктори, мозаїка, бізіборди тощо);
  • Засоби гігієни (підгузки, пелюшки, вологі серветки, шампуні, рідке мило, зубні щітки та пасти, ватні диски, туалетний папір тощо);
  • Дитячі канцелярські товари для навчання та розвитку (набори для творчості, фарби, олівці, альбоми, пластилін, кольоровий папір, картон тощо);
  • Дитяче харчування (каші, соки, пюре, чаї, печиво тощо);
  • Нові комплекти одягу дітям від віком від 3 до 15 років;
  • Фрукти, солодощі та соки (банани, апельсини, яблука, цукерки, печиво, вафлі, мармелад, зефір).

Кожен з нас, може подарувати свою любов дітям! Закликаємо творити добро!

 

З повагою,

Президент

БО «БФ «ЄДНАННЯ СПІЛЬНОТИ»     Олександр МЕЛЬНИЧУК