Пожежа у допоміжній споруді в смт.Стара Синява.

17 червня 2018 року о 22 годині 25 хвилин на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у допоміжній споруді в смт.Стара Синява. Як з’ясувалося причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі, місце виникнення пожежі-горище. На місце події виїхали чергове відділення 34 ДПРП ГУ ДСНС України у Хмельницькій області та місцева пожежна команда с.Заставці.

Профілактичні рейди місць масового відпочинку громадян у лісових масивах та біля водойм

З метою недопущення виникнення пожеж та загорань в екосистемах, а також запобігання трагічних випадків на водоймах, 14 червня рятувальники Старосинявського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області за участі правоохоронців та лісокористувачів здійснили патрулювання та профілактичні рейди місць масового відпочинку громадян у лісових масивах та біля водойм.

Профілактично-роз'яснювальна робота у місцях масового відпочинку громадян на водних об'єктах

11 червня рятувальники Старосинявського районного сектору здійснили патрулювання та провели профілактично-роз'яснювальну роботу у місцях масового відпочинку громадян на водних об'єктах. Головною метою заходу було попередити виникнення пожеж у природних екологічних системах та купання в призначених для цього місцях.

За здоровий спосіб життя

08 червня рятувальники Старосинявського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області пропагандуючи здорвий спосіб життя пробігли крос відстанню 5 кілометрів. Захід відбувся на центральному стадіоні Старосинявщини.

Перевірка стану протипожежного захисту та технічного стану техніки яка залучається у жнивну компанію

Щорічно під час проведення робіт щодо збирання зернових культур виникають пожежі. Для забезпечення сталої роботи щодо збирання та зберігання зерна необхідно провести перевірку стану протипожежного захисту та технічний стан техніки яка залучається у жнивну компанію.

Відвідали загальноосвітню школу №1

29 травня у смт.Стара Синява рятувальники відвідали загальноосвітню школу №1. Діти якої проводили час у парку, і для них була приємна несподіванка коли приїхав пожежний автомобіль.

Тактико-спеціальне навчання

25 травня на території лісогосподарства «Діброва» було проведено тактико-спеціальні навчання. За задумом навчань, на території «Урочища Чотирибоки» виникло загоряння сухої трави та сміт’я яке вивозять не доброзичливі мешканці.

Патрулювання екосистем

Увага!!! Ризик виникнення пожеж!!! Старосинявський районий сектор ще раз наголошує про настання особливо небезпечного періоду щовесни. З настанням сухої погоди, зростає ризик виникнення пожеж внаслідок самовільного спалювання рослинності. Подібні дії призводять до забруднення навколишнього середовища, а вогонь може перекинутись на лісосмуги, ліси, присадибні території.

Патрулювання екосистем

Старосинявський районний сектор попереджає – в Україні продовжується пожежо-небезпечний період, який зв’язаний з підвищенням температури у навколишньому середовищі. І для забезпечення протипожежного захисту населення, рятувальники не радять розводити багаття та спалювати різне сміття в такий час.

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки в лісах

В зв’язку з настанням пожежонебезпечного періоду ДП «Старокостянтинівське лісове господарство» просить, Вас, обмежити випалювання трави на луках, стерні на полях, що безпосередньо прилягають до лісу або захисних лісонасаджень. Оскільки вище зазначені дії можуть завдати шкоду лісовим насадженням.