Поради щодо здорового харчування, профілактики хворих на цукровий діабет

Діабет – це стан, коли організм людини не може належним чином використовувати та зберігати поживні речовини, які він отримує з їжі. Поживні речовини, які ми вживаємо з їжею в організмі перетворюється на один з видів цукру – глюкозу, яка є основним видом «палива» для організму. З рухом крові потрапляє у всі частини тіла людини.

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ НА ЛЬОДУ!

21 січня рятувальники Старосинявського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області здійснили рейд місцевими водоймами, аби нагадати любителям зимового дозвілля правила безпеки на льоду.

ЗАСТЕРЕГЛИ ВІД ПОЖЕЖ

15 січня фахівці Служби порятунку Старосинявського районного сектору провели роз’яснювальну роботу серед населення смт Стара Синява. Особливу увагу було приділено багатодітним родинам, самотнім людям похилого віку, малозабезпеченим сім’ям, а також людям з інвалідністю.  

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ НА ЗИМОВІЙ РИБОЛОВЛІ

14 січня фахівці Служби порятунку здійснили інформаційні рейди у місцях скупчення любителів зимової риболовлі на водоймах смт Стара Синява. Людям, які на той момент перебували на кризі, рятувальники нагадали основні правила безпечної поведінки на льоду та вручили відповідні пам'ятки й листівки. Під час інструктажів фахівці ДСНС закликали рибалок та перехожих бути максимально обережними на льоду, пересуватися кригою, лише переконавшись у її міцності, не збиратися в одному місці по кілька чоловік, не облаштовувати велику кількість лунок близько одна до одної тощо.

ЩОБИ ЗАПОБІГТИ ПОЖЕЖАМ…

З метою запобігання пожежам, попередження загибелі і травмування людей на них, 13 січня рятувальники поспілкувались із жителями смт Стара Синява, щоб довести кожному норми пожежної поведінки у власних помешканнях.

АВТОМОБІЛЬ ІЗ ДІТЬМИ ПОТРАПИВ У СНІГОВИЙ ЗАМЕТ

6 січня о 17:44 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення від водія автомобіля «Nissan X-Trail» про те, що на польовій дорозі поблизу с. Іванківці Старосинявського району, через ускладненні погодні умови він не впорався із керуванням та потрапив  у сніговий замет.  На момент пригоди в автомобілі знаходилось двоє дітей віком - 3 роки.

Під час пожежі ніхто не постраждав

4 січня о 05:44 на пункт зв'язку Служби "101" надійшло повідомлення про пожежу приватного гаража на вул. Вишневій в смт Стара Синява.

СТАЛОСЯ 12 ПОЖЕЖ

Старосинявський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області занепокоєний ситуацією, що склалася з пожежами на 16 листопада 2018 року.

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

16 листопада в рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності рятувальники завітали до загальноосвітньої школи с. Пилява Старосинявського району, аби вкотре нагадати школярам основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.