Фото без описуЩорічно під час проведення робіт щодо збирання зернових культур виникають пожежі. Для забезпечення сталої роботи щодо збирання та зберігання зерна необхідно провести перевірку стану протипожежного захисту та технічний стан техніки яка залучається у жнивну компанію.

Також забезпечити пожежну безпеку сільськогосподарських підприємств та господарств у місцях збирання, перероблення і зберігання врожаю.

Старосинявський районний сектор проводить інформаційні бесіди з керівниками, механіками, бригадирами тракторних бригад, завідуючими зернотоками, гаражами агроформувань усіх форм власності, щодо забезпечення протипожежного захисту на період збирання урожаю та щодо вживання заходів для недопущення спалювання сухої трави, стерні, соломи, післяжнивних залишків під час збирання, зберігання урожаю та заправки сільськогосподарської техніки у відповідних місцях.

Також провести ремонт водонапірних веж, обладнати їх пристроями для забору води пожежною технікою. Визначити відповідальних посадових осіб за утримання в справному стані водонапірних веж.