25 травня на території лісогосподарства «Діброва» було проведено тактико-спеціальні навчання. За задумом навчань, на території «Урочища Чотирибоки» виникло загоряння сухої трави та сміт’я яке вивозять не доброзичливі мешканці.

За історією навчань жителі сусіднього селища, що зноходиться неподалік, побачили як вогонь швидко розвивається і може перенестися на лісовий масив. Тому вони повідомили директору Лісогосподарства про лихо, він в свою чергу приняв рішення, і виїхав для локалізації пожежі. Використовуючи первині засоби пожежогасіння йому це не вдалось. З посиленням вітру вогонь все набирав свою силу. Було приняте рішення, викликати місцевих пожежників. 34 ДПРП Старосинявського районного сектору за лічені хвилини прибули на місце пожежі і ліквідували її.

По завершенню практичних навчань учасники обговорили шляхи взаємодії пожежно-рятувальної служби та лісокористувачів з метою недопущення пожеж в лісових масивах, а також питання взаємоінформування про виникнення загорань та порядок дій під час їх гасіння.