Будьте обережні на воді

Старосинявський район розташований на сході Хмельницької області в зоні лісостепу в межах Волино – Подільської височини на висоті над рівнем моря 350 – 360 метрів.  Поверхня території району  – це злегка хвиляста рівнина на північний схід і більше горбиста на південний захід.  На території району протікає 7 річок -  Південний Буг, Іква, Пожарка, Кудинка, Мшанецька, Руда, Попівка і 117 струмків загальною протяжністю в межах району 250 км. Водні ресурси займають площу 1355 га., з них річки і струмки 47 га., канали – 111 га., стави і водоймища – 997 га., штучні водоймища – 217 га.  Головною водною артерією є річка Іква – ліва притока Південного Бугу.

Забезпечення протипожежного захисту місць збирання, переробки та зберігання врожаю 2016 року.

Щорічно під час проведення робіт щодо збирання зернових виникають пожежі. Для забезпечення сталої роботи щодо збирання та зберігання зерна необхідно провести перевірки стану протипожежного захисту та техногенної безпеки сільськогосподарських підприємств та господарств у місцях збирання, перероблення і зберігання врожаю.

Якщо сталося насильство у сім’ї

Сьогодні дуже часто ми чуємо про те, що насильства в сім’ї не повинно бути. Проте також часто ми чуємо про випадки скоєння насильства чоловіка над жінкою, батьків над дітьми. Найстрашніше те, що рамки сімейного насильства виходять за межі дому – і розширюють їх діти, які потерпають від насильства в сім’ї, скоюючи жорстокі вчинки по відношенню до своїх однолітків.

За незаконний посів маку -штраф

Кожної весни,коли сонце кличе в поля хліборобів,а громадяни засівають та засаджують свої городи різною рослинністю,додається турбот у працівників поліції,адже дехто висіває на городі мак та коноплю.

Не ловіть рибу без дозволів

Згідно доручення т.в.о. начальника ГУНП України в Хмельницькій області ,генерала поліції третього рангу М.О.Семенишина, на території області в період з 1 квітня по 29 червня цього року  проходить  оперативно-профілактичний захід  за  умовною назвою "Нерест".