ОГОЛОШЕННЯ

Визначаємо межі гідрологічного заказника «Христосівський»

15 листопада 2022 року з 9:00 години в приміщені Старосинявської селищної ради, в кімнаті 210 буде проводитися ознайомлення з проходженням охоронної зони гідрологічного заказника місцевого значення «Христосівський» через земельні ділянки землевласників та землекористувачів.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с. с.Пилява, буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Олександрівка, с.Вишневе.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

1.Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Старосинявської селищної ради; вул. І. Франка, 8, смт Стара Синява, Хмельницький район, Хмельницька область, 31400.

ВАЖЛИВО

Увага! Продовжено термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Cтаросинявська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що Законом України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (далі – Закон № 2516) внесено зміни, зокрема, до підрозділу 9 прим.4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ). 

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с. с.Пилява, с.Дубова, буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Олексіївка, с.Ілляшівка, с.Бабино.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Харківці, буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Харківці, с.Липки.

ВАЖЛИВО

Змінено тривалість комендантської години

На годину менше. На території Хмельницької області скоротили тривалість комендантської години. Про це свідчить відповідний наказ начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія від 30 вересня. Згідно з ним, від понеділка, 3 жовтня, комендантська година  триває  від 00.00 до 05.00. Нагадаємо, до цього вона тривала від 23.00 до 05.00. (Наказ №391/2022-н) https://rada.info/upload/users_files/04402824/635edcaf7bdb115af9e9eb48fa76e728.pdf