ОГОЛОШЕННЯ

Проєкт «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни»

Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.

ОГОЛОШЕННЯ

Аудиторами Хмельниччини виявлено 1 мільйон 74 тисячі гривень втрат активів при перевірці закупівель Управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради

Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області проведеною перевіркою закупівель Управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради за трьома процедурами встановлено порушення, що призвели до втрат активів на суму 1 млн 74 тис. грн, у тому числі порушення, які призвели до нанесення збитків, на суму 693 тис. грн. Перевіркою закупівель встановлено завищення вартості виконаних робіт на суму 327 тис. грн через включення робіт із застосуванням коефіцієнтів, які не передбачено кошторисною документацією та всупереч законодавчо встановленим нормам, до актів приймання виконаних будівельних робіт, чим нанесено збитків Управлінню освіти на зазначену суму.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

До  Хмельницького  окружного адмінстративного суду звернулось  приватне  акціонерне   товариства   « Хмельницьке виробниче  сільськогосподарсько -  рибоводне підприємство  ПрАТ  «Хмельницькрибгосп» з позовом до Старосинявської селищної ради    про  визнання протиправним  та нечинним рішення  22 чергової сесії  восьмого скликання Старосинявської селищної ради  № 75 -22/20222 від 09.06.2022року  « Про встановлення місцевих податків і зборів на території  Старосинявської селищної ради»

ОГОЛОШЕННЯ

Запитайте у влади. Графіки прийому керівництвом Хмельницької районної військової адміністрації

Шановні мешканці Старосинявської громади! До вашої уваги – розпорядження начальника Хмельницької районної військової адміністрації Анатолія Катеринчука, яким затверджено склад груп, графіки виїзду робочих груп з прийому громадян Хмельницького району за місцем проживання, прямих «гарячих» телефонних ліній на І півріччя 2023 року та функціонування «Телефону довіри» у Хмельницькій районній військовій адміністрації (Хмельницькій районній державній адміністрації) та затверджені у Хмельницькій обласній військовій адміністрації графіки роботи «гарячої» телефонної лінії «Запитай у влади» на І півріччя 2023 року.  Для вашого ознайомлення.

ОГОЛОШЕННЯ

Медичне обслуговування населення буде здійснюватися за графіком

Комунальне некомерційне підприємство «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» надає графік спільних виїздів сімейних лікарів та лікаря-терапевта з фельдшерами КНП «Старосинявський ЦПМСД» на ФП/ФАП та медичні пункти тимчасового базування на 2023 рік з метою охоплення усіх мешканців населених пунктів Старосинявської територіальної громади медичним обслуговуванням.

ОГОЛОШЕННЯ

Увага! Продовжено термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Cтаросинявська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що Законом України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (далі – Закон № 2516) внесено зміни, зокрема, до підрозділу 9 прим.4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ).