ОГОЛОШЕННЯ

Медичне обслуговування населення буде здійснюватися за графіком

Комунальне некомерційне підприємство «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» надає графік спільних виїздів сімейних лікарів та лікаря-терапевта з фельдшерами КНП «Старосинявський ЦПМСД» на ФП/ФАП та медичні пункти тимчасового базування на 2023 рік з метою охоплення усіх мешканців населених пунктів Старосинявської територіальної громади медичним обслуговуванням.

ОГОЛОШЕННЯ

Увага! Продовжено термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Cтаросинявська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що Законом України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (далі – Закон № 2516) внесено зміни, зокрема, до підрозділу 9 прим.4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ переможця конкурсу на вивезення твердих побутових відходів на території Старосинявської селищної ради

1.Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Старосинявської селищної ради; вул. І. Франка, 8, смт Стара Синява, Хмельницький район, Хмельницька область, 31400.

ОГОЛОШЕННЯ

Інтернет: умови роботи для студентів

Шановні студенти (заочної, дистанційної, індивідуальної форм навчання), інформуємо вас про створені умови праці для вас в комунальних установах Старосинявської селищної ради.