Фото без описуУ рамках Всеукраїнської історичної пересувної філателістичної виставки «Незламний, нескорений козацький дух українського народу» 27 жовтня 2022 року  до Старосинявської громади завітав відомий в Україні філателіст, член Київського товариства Асоціації філателістів України, громадсько-мистецький діяч України, представник Черкаського земляцтва міста Києва «Шевченків край» Олександр Канівець.

Зустріч відбувалася у читальному залі Старосинявської бібліотеки для дорослих. Це була 185-а доба поштової естафети у різних містах України.  Колекціонер об’їздив уже пів України, представляючи свої напрацювання.

Подорожуючи Олександр Канівець показує, що наша країна неподільна, а разом ми незламний духом народ, який здатен творити дива. Під час своєї подорожі колекціонер продовжує доповнювати свою тематичну колекцію, створюючи нові авторські конверти, присвячені пам’ятним знакам на честь видатних діячів української нації.

Перебуваючи на Старосинявщині, О.Канівець спільно з працівниками відділу культури, національностей, релігій та туризму виконкому Старосинявської селищної ради виготовив і «погасив» поштові конверти та марки. (Спецпогашення — це погашення спеціальним поштовим штемпелем поштових конвертів та марок, випущених з нагоди великих та пам'ятних подій) у відділенні «Укрпошти» конверти з зображенням світлин героїв Старосинявщини, які героїчно загинули захищаючи нашу незалежну самостійну державу в російсько-українській війні та пам’ятний знак біля будівлі Старосинявської селищної ради.

Варто зазначити, що проведений захід займе своє гідне місце у книзі, яку Олександр Канівець планує видати наприкінці своєї подорожі.

Фото без опису

Все буде Україна! 

Відділ культури, національностей, релігій та туризму 
виконкому селищної ради