Фото без описуЗа сприяння селищного голови Віталія Здебського організовано доставку важливої допомоги для громади, зокрема, технічного оснащення щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей. Він передав необхідне технічне обладнання начальнику відділу з питань соціального захисту населення виконавчого комітету селищної ради Олені Карпович для щоденної роботи з переселенцями та мешканцями  територіальної громади.

Отримати комп'ютерне обладнання згідно Угоди про позику №8404-UA від 9 липня 2014 року між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку, та додатку 1 до наказу Міністерства соціальної політики України від 16.12.2020р. №815 “Про надання територіальним громадам технічного оснащення щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей” м.Київ, до якого включено Старосинявську селищну громаду, через Міністерство соціальної політики України було отримано важливу допомогу трьома траншами, а саме лавка для очікування 3 шт.; стіл для прийому громадян – 6 шт.; стілець для працівника – 6 шт.; стілець для прийому громадян - 6шт.; столик для відвідувачів - 1шт.; тумба для МФУ 3шт.; шафа відкрита для документів 3шт.; шафа металева для документів 1 шт. Перший транш допомоги надійшов на загальну суму на 68 518 грн.

Другий транш допомоги склав: персональний комп'ютер, Тип 2 ACER TMP215-53- 3шт.; пакет офісних програм для персонального комп'ютера – 3шт.; мережевий маршрутизатор ASUS RT- AC59U- 3 шт. Загальна сума 119 272,26 грн. Третій транш отримано 24.10.2022р. – це багатофункціональний пристрій А4 LaserJet – 3шт., пакет офісних програм для персонального комп'ютера Microsoft Office Home and Business 2021 (електронний ключ) - 3 шт., персональний комп'ютер - 3 шт.

Дане обладнання становить важливу складову для організації роботи з населенням громади з оперативного вирішення соціальних питань.


 

Відділ з питань соціального захисту
населення виконавчого комітету
Старосинявської селищної ради