Фото без описуЮні таланти Старосинявщини презентували свої роботи на Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Кожна робота демонструвала творчу фантазію, неповторність та оригінальність задуму в їх виготовленні.

Отримали хороші результати! Приємно відзначити, що маємо 6 призових місць: у номінації «Художнє плетіння, ткацтво» - дипломом ІІ ступеня-

Ніконову Софію, вихованку гуртка «Народний розпис» БТШ Старосинявської селищної ради, за роботу «Сонце надії, хай збуваються мрії», (керівник Нуцаль Н. М.).

У номінації «Графіка» - дипломом ІІ ступеня - Миколаєць Дмитра, вихованця гуртка «Графіка» Будинку творчості школярів, за роботу «Портрет Богдана Ступки» (керівник Солтуз В.Г.). У номінації «В’язання спицями, гачком» - дипломом ІІІ ступеня - Янкович Діану, вихованку гуртка «Іграшка-сувенір» БТШ, за роботу «Овечка» (керівник Миколаєць М. С.)

У номінації «Бісероплетіння» - дипломом І ступеня - Сивопляс Діану, вихованку гуртка «Народна творчість» БТШ, за роботу «Селянка «Борщівка» (керівник Скрипник Л. А.). У номінації «М’яка іграшка» - дипломом ІІ ступеня - Янковича Олександра, вихованця гуртка «М’яка іграшка» БТШ, за роботу «Солодка парочка», (керівник Миколаєць М. С.). У номінації «Паперова пластика та оригамі» - дипломом ІІ ступеня - Сивопляс Діану, вихованку гуртка «Квілінг» БТШ, за роботу «Дівчина-весна», (керівник Литвинюк С. М.).

Не зважаючи на теперішній непростий час вихованці будинку творчості школярів разом із викладачами знаходять методи адаптації та психологічного розвантаження у своїх гарних, естетично оформлених ручних роботах, які відволікають від поганих думок. Нещодавно виготовляли осінні композиції, патріотичні обереги для захисників.

Фото без опису

 

За матеріалами Старосинявського будиноку творчості школярів.