Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 6-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.  Їм детально надано роз’яснення.  

  • Жителька с.Олексіївка звернулася до селищного голови з проханням допомогти організувати роботу в рамках соціальних угод із встановлення автобусної зупинки в селі;
  • обговорено питання  виплат родинам загиблих військовослужбовців;
  • обговорено питання медичного обслуговування  сільського населення.
  • Раніше до селищного голови зверталися жителі громади про вшанування пам’яті  військових, які  були призвані з Старосинявської громади, під час війни пропали безвісти.
  • обговорено питання  організації допомоги внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово розмістилися на території  Старосинявської громади (щодо формування наступних запитів допомоги переселенцям до благодійних організацій - Товариства Червоного Хреста, Карітас та ін., забезпечення основними продуктами харчування).

Фото без описуФото без опису

У роботі прийому взяли участь: члени виконавчого комітету – Леся Яловіцька, керуюча справами (секретар) виконкому Оксана Бондарчук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин, начальник юридичного відділу селищної ради Ігор Шевчук.

Усі питання вирішено під час прийому громадян, доручено відповідним службам взяти під контроль вирішення актуальних для громадськості питань, надано роз’яснення та консультації.

За матеріалами прийому громадян.